Uitvoerder Civiel

Doorsturen
 
  • Aanbod € 35.000 - € 50.000
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10000617
  • Locatie Groningen
  • Contract Via YER

Over deze vacature

Houd jij een goed overzicht over de werkzaamheden? Weet jij met je enthousiasme de bouwplaats medewerkers aan te sturen? Heb je ervaring met projecten binnen civiele techniek of Infra? Dan zoeken wij jou!

Functie

Als Uitvoerder Civiel ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van civiele betonwerken. Je stuurt de bouwplaatsmedewerkers aan, overlegt met de werkvoorbereiding en draagt zorg voor veilige werkomstandigheden. Jij hebt alles onder controle en regelt dat alles perfect blijft lopen; jouw planning klopt vrijwel altijd, je medewerkers staan op het juiste moment op de juiste plek en je logistieke proces is goed op orde. De benodigde productiemiddelen zijn op tijd aanwezig en direct in te zetten. Daarnaast weet je hoe je moet manoeuvreren in een complex binnenstedelijk gebied met vele stakeholders. Jij weet als geen ander hoe je je daarin moet opstellen en streeft altijd minder hinder en een veilige omgeving na.

Bedrijf

De gemeente, de provincie en het Rijk hebben samen een plan gemaakt voor de ombouw van de zuidelijke ringweg van Groningen. Dat plan heet Aanpak Ring Zuid. Het plan zorgt ervoor dat het verkeer vlotter doorstroomt en dat alle bestemmingen in de stad beter bereikbaar worden. Voor dit project is de Combinatie Herepoort opgericht. Combinatie Herepoort is de aannemerscombinatie die de ombouw van de zuidelijke ringweg uitvoert. Hierin werken twee Duitse en vier noordelijke bedrijven samen.

Aanbod

Een uitdagende functie bij een interessant en groot project. Verder betekent werken via YER dat je in dienst treedt bij YER. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van YER begeleid. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed te noemen. We kijken goed naar jouw situatie en passen maatwerk toe in het bepalen van jouw carrière en de daarbij horende arbeidsvoorwaarden.

Profiel

  • Ruime werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Opleidingsniveau mbo/hbo, richting Civiele Techniek.
  • Ervaring met geïntegreerde contracten (UAV-gc) binnen multidisciplinaire projecten.
  • Goede communicatieve en contactuele vaardigheden.
  • Plannen en organiseren, leidinggeven, resultaatgerichtheid, analytisch, kostenbewustzijn, teamspeler.
Doorsturen