Werkvoorbereider Beheer en Onderhoud

Doorsturen
 
 • Aanbod € 35.000 - € 50.000
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10000613
 • Locatie Schiphol
 • Contract Via YER

Over deze vacature

Werken als Werkvoorbereider beheer en onderhoud op Schiphol? Grijp je kans en lees snel verder!

Functie

Als Werkvoorbereider Beheer en Onderhoud ga je jezelf onder andere bezighouden met:

 • Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van de extra werken, serviceverzoeken en overige boven contractuele activiteiten binnen perceel 5B (de terminal en operationele buitengebouwen)
 • Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van de (onderhouds-) werkzaamheden op een veilige, efficiënte en tijdige manier. Je motiveert jouw team: een mix van professionals en starters
 • Er liggen een aantal mooie uitdageingen. Zo is er veel inhoudelijk te organiseren en op te starten. Met de input vanuit de klant en de Projectleider beheer en onderhoud ga je aan de slag om alle activiteiten van A tot Z te realiseren
 • Als werkvoorbereider heb je te maken met een complex netwerk van stakeholders. In deze omgeving moet jij je plek gaan verdienen. Zo moet je stevig staan in de manier, waarop jij zaken organiseert. Je zoekt de samenwerking met klanten, eindgebruikers, collega contractors op de andere percelen, onderaannemers en leveranciers.

Bedrijf

Werken bij BAM Bouw en Techniek Schiphol, is werken bij een organisatie om trots op te zijn. Onderdeel zijn van een groeiende organisatie met een team enthousiaste collega’s, maakt dat je met heel veel plezier je werk kan doen. Dagelijks zie je onze collega’s werken aan de realisatie van spraakmakende projecten in een omgeving die altijd doordraait.

Bam Bouw en Techniek Schiphol is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van onder andere Terminal 3 en Schiphol Plaza en werkt aan toonaangevende realisatieprojecten voor Schiphol. Daar zijn we ontzettend trots op! Schiphol groeit en groeit. Daarom is de luchthaven gestart om zich klaar te maken voor de toekomst. BAM werkt?daar aan?mee en heeft jouw hulp daarbij nodig!

Het verder ontwikkelen en goed laten functioneren van een luchthaven brengt bijzondere verantwoordelijkheden met zich mee. We geven je graag een beeld van onze werkplek: Amsterdam Airport Schiphol heeft jaarlijks 68 miljoen passagiers, 1.752.498 ton vracht, 500 bedrijven op het luchthaventerrein en ongeveer 65.000 werknemers. Over complex gesproken!

Aanbod

Als Werkvoorbereider Beheer en Onderhoud gedetacheerd worden door YER betekent dat je in dienst treedt bij YER. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van YER begeleid. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden aantrekkelijk te noemen. We kijken goed naar jouw situatie en passen maatwerk toe in het bepalen van jouw carrière en de daarbij horende arbeidsvoorwaarden.

Na de detacheringsperiode van 1 jaar heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij de BAM.

Profiel

Om voor de functie in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende eisen:

 • Een afgeronde opleiding mbo/hbo bij voorkeur in een technische richting
 • Je hebt ervaring met een complexe omgeving
 • Je bent ondernemend
 • Je bent oplossingsgericht en behulpzaam
Doorsturen