Senior Ontwikkelaar

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Construction & Civil Engineering, Facility & Real Estate
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-09325500
 • Locatie Rosmalen
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
 • Branche Real Estate, Construction

Over deze vacature

Technisch en energetisch complexe appartementengebouwen, de herontwikkeling van oude bedrijventerreinen of binnenstedelijke transformaties met tientallen stakeholders; in de vastgoedwereld komen dergelijke uitdagingen steeds vaker voor. Om ze in goede banen te leiden, zoekt YER voor Heijmans Vastgoed in Rosmalen een Senior Ontwikkelaar met een passie voor projecten.

Functie

Als Senior Ontwikkelaar bij Heijmans ben je verantwoordelijk voor het volledige proces vanaf de ontwikkeling en zul je betrokken worden bij de realisatie van grote en complexe vastgoedprojecten in het zuiden van het land. Jij bepaalt de business case omtrent strategie, product, doelgroep en prijs, stelt de overall planning op, geeft leiding aan het ontwikkelteam, adviseert de directie en zorgt voor verslaglegging van alle fasen. Je onderhoudt intern contact met andere ontwikkelaars, directie, ontwerpers, kopersbegeleiding, commercie en het ontwikkelteam en extern met (potentiële) opdrachtgevers, partners en kennisinstellingen. Je doorgrondt de context, beschikt over een sterke visie en beschikt over de overtuigingskracht om anderen daarin mee te nemen. Waar je mogelijkheden ziet voor vernieuwing van producten of processen, neem jij het initiatief.

Heijmans Vastgoed richt zich zowel op complexe, binnenstedelijke projecten als ook gebiedsontwikkelingen in Noord-Brabant. Deze projecten hebben een omvang van minimaal 100 woningen tot 400-500 woningen. Een voorbeeld is het Gasthuiskwartier in Den Bosch. Vergelijkbare voorbeelden van projecten zijn het BrabantBad (176 appartementen) in Den Bosch, WillemsPoort Zuid (450 appartementen) in Den Bosch, Piushaven (170 appartementen en grondgebonden woningen) in Tilburg en de gebiedsontwikkeling Hoog Dalem in Gorinchem.

Bedrijf

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek en infra combineert. Door te sturen op kwaliteitsverbetering, integrale projecten, duurzaamheid en winstgevendheid realiseert zij toegevoegde waarde voor haar klanten.

Je werkt in deze functie bij Heijmans Vastgoed (Rosmalen). Vastgoed richt zich in Nederland op gebiedsontwikkeling van zowel grootschalige als kleinere projecten in binnen en buiten stedelijke gebieden en is daarbij actief als initiator, ontwikkelaar en verkoper van voornamelijk woningen. Dit gebeurt vanuit het vastgoedbedrijf dat bestaat uit een drietal vestigingen met een centrale aansturing. Hoogwaardige kennis van gebiedsontwikkeling is gebundeld in één gebiedsontwikkelingsorganisatie waarin accounts van grote klanten zijn ondergebracht. Daarmee wordt ingespeeld op zowel nieuwbouwopgaven als (binnenstedelijke) transformatieopgaven.

Aanbod

Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied. Daarbij zijn allerlei loopbaanopties en carrièrepaden mogelijk. Ze ondersteunt en stimuleert haar medewerkers onder meer via de Heijmans Academie en samen met technische universiteiten. Daarnaast heeft ze aandacht voor jouw persoonlijke drijfveren en een goede werk-privébalans.

Profiel

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van bijvoorbeeld Bouwkunde of Vastgoedkunde
 • Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring met gebieds- en/of opstalontwikkeling, maar ook met het leidinggeven in bouwteamverband
 • Je bent in staat om jongere collega's te coachen en als leermeester op te treden
 • Je beschikt over een goed analytisch en conceptueel vermogen
 • Je straalt senioriteit uit en bezit de overtuigingskracht om jouw visie over te dragen
 • Je bent klant-, markt- en resultaatgericht, waarbij kwaliteit steeds centraal staat
 • Samenwerking, collegialiteit draag je hoog in het vaandel
Doorsturen