Field Service Engineer

Doorsturen
 
 • Aanbod € 2.000 - € 3.000 bruto, exclusief uitstekende consignatietoeslagen
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-08935600
 • Locatie Rotterdam
 • Contract In dienst van opdrachtgever, Interim / ZZP

Over deze vacature

De afdeling Managed Services is op diverse disciplines actief bij het installeren en onderhouden van o.a. mobiele netwerken (3G, 4G en portofoonsystemen), IoT-oplossingen, bedrijfstelefonie-systemen, en datanetwerken. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een Field Service Engineer Telecom.

Functie

Als Field Service Engineer Telecom verricht je alleen of met collega's onderhoud- en vervangingswerkzaamheden ten behoeve van 3G, 4G en PMR-netwerken voor verschillende opdrachtgevers. Je lost technische problemen op en installeert en vervangt apparatuur/software. Ook beoordeel je de onderhoudsstatus en pleeg je preventief onderhoud aan hardware op locatie. Tevens verzorg je de upgrading van soft- en hardware. Geen ervaring hiermee? Geen probleem, we trainen je tijdens het werk. Motivatie en enthousiasme zijn het belangrijkst!

Bedrijf

Werken bij onze organisatie is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor de mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke producten, systemen en totaaloplossingen of beheer en onderhoud van netwerken en systemen: de mensen maken het verschil.

We zijn in 2018 voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot Top Employer. Deze onafhankelijke certificering wordt uitgereikt aan organisaties met uitstekende arbeidsvoorwaarden en HR-beleid.

Aanbod

Een leuke baan in een dynamische omgeving met goede arbeidsvoorwaarden. De mogelijkheid om met innovatieve technieken aan de slag te gaan op (soms letterlijk) hoog niveau. Een uitgebreid inwerktraject en regelmatig opleiding om je kennis up-to-date te houden. Uiteraard zorgen wij voor passend vervoer!

 • € 2.000 - € 3.000 bruto per maand afhankelijk van ervaring
 • Uitstekende consignatievergoeding (on call vergoeding + call out toeslag)
 • Uitstekende overwerktoeslagen
 • Natuurlijk krijg je van ons een auto, laptop én telefoon
 • 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen + 4 extra indien je geen ziekteverzuim opneemt
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Fantastisch uitzicht vanaf de meest bijzondere plekjes in Nederland

Profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega , met óf zonder werkervaring op het gebied van 3G, 4G of PMR-apparatuur. Je hebt MBO werk- en denkniveau, het liefst in een technische richting. We vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met onze techniek en je krijgt een uitgebreid inwerktraject om alles te leren. Daarom is werkervaring of relevante opleiding geen vereiste. Je hebt dus wel interesse in telecommunicatie apparatuur, applicaties, computernetwerken en netwerkprotocollen. Om deze reden komen ontvangen we ook graag reacties van startende kandidaten!

Uiteraard beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Tevens ben je flexibel, werk je graag buiten en heb je geen hoogtevrees. Tevens ben je bereid om ongeveer 1x per 5 a 6 weken een week on call dienst te hebben. Ook heb je gevoel voor details en werk je klantgericht. We zijn op zoek naar kandidaten door heel Nederland, waarbij je vooral werkzaam bent in de regio waar je woonachtig bent. Je bent 1 keer per 6 weken aanwezig op ons hoofdkantoor in Zuid-Holland voor een teammeeting.

Doorsturen