Werkvoorbereider

Doorsturen
 
 • Aanbod Tot € 60.000
 • Functiegroep Engineering, Bouwkunde en Civiele Techniek
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9678900
 • Locatie Oisterwijk
 • Contract Via YER
 • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Net als jij willen wij onze bedrijfsvoering verbeteren, iedere dag weer. Als allround spooraannemer willen wij binnen vijf jaar elke uitdaging aankunnen. Met de inzet van ons hightech machinepark, vakkundig personeel en internationaal netwerk geloven wij dat dat haalbaar is. Jij wilt ons daarbij helpen.

Functie

Voor onze projecten in België en Luxemburg stel je, in overleg met de projectleider en uitvoerder planningen, keuringsplannen en lasplannen op. Je gaat ontwerpen maken en projectrisico's inventariseren. Daarnaast signaleer je raakvlakken met andere disciplines, woon je technische project overleggen bij en bezoek je projectlocaties. Je standplaats is Oisterwijk, maar je zal gemiddeld een dag per week in België en/of Luxemburg werken.

Jij zorgt ervoor dat de voorbereiding en begeleiding van onze projecten in België en Luxemburg optimaal verlopen, zodat de kwaliteit en kosten gedekt zijn.

Bedrijf

Bij Swietelsky Rail Benelux B.V. werken we dagelijks aan het realiseren van uitdagende projecten binnen Nederland, België en Luxemburg. Innovatieve spoorvernieuwing op een dynamische, maar duurzame manier. Voor onze projecten in België en Luxemburg stel je in overleg met de projectleider en uitvoerder planningen, keuringsplannen en lasplannen op. Je gaat ontwerpen maken en projectrisico's inventariseren. Daarnaast signaleer je raakvlakken met andere disciplines, woon je technische project overleggen bij en bezoek je projectlocaties. Je standplaats is Oisterwijk, maar je zal gemiddeld een dag per week in België en/of Luxemburg werken.

Aanbod

Wij bieden jou de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van werkvoorbereider techniek. Natuurlijk krijg je goede begeleiding om jou hierbij te helpen. Je gaat bij ons een marktconform salaris verdienen en krijgt een auto van de zaak. Daar bovenop krijg je goede arbeidsvoorwaarden (cao Bouw en Infra) zoals opleidingsmogelijkheden en een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid.

Profiel

Je kunt prioriteiten stellen, overzicht houden en doelgericht werken. Door te laten zien welke gedetailleerde technische kennis je in huis hebt ben je echt een toevoeging aan het team. Veiligheid staat bij jou op nummer één, zodat je alert reageert wanneer je een onveilige situatie waarneemt. Je beheerst de Nederlandse en Duitse taal goed, kennis van de Franse taal is een pre, maar belangrijker vinden wij dat je bereid bent om de taal te leren. Verder heb je:

 • Een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau-4 richting Bouw, Civiel of WTB
 • Aanvullende opleiding(en): VCA VOL, instructieveiligheid langs het spoor
 • Projectervaring in de railinfrastructuur of een aanverwant vakgebied
 • Bereidheid om ook mee te draaien in uitvoerdersdiensten in een 24/7 omgeving
Doorsturen