BIM Modelleur

Doorsturen
 
 • Aanbod € 35.000 - € 50.000
 • Functiegroep Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9603200
 • Locatie Rosmalen
 • Contract Via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Ter uitbreiding van het team Grote Projecten is Heijmans op zoek naar een BIM Modelleur. Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière en wil je jezelf bezighouden met uitdagende projecten? Lees dan snel verder!

Functie

Op de afdeling Engineering werk je aan uitdagende, multidisciplinaire (complexe) projecten. Denk aan disciplines als bouwkunde, werktuigbouwkunde en elektrotechniek. We hebben het allemaal in eigen huis. Het is een afwisselende baan met ruimte voor eigen initiatief, waarin jij meewerkt aan diverse projecten. De kennis die je opdoet in de projecten neem je mee en pas je toe in nieuwe projecten.

Jouw functie ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

 • Het modelleren van werktuigbouwkundige installaties
 • Maken van 3D-visualisaties (o.a. AR/VR), datadrops en afgeleid 2D-tekenwerk
 • Maken van simulaties, berekeningen en analyses met behulp van het gebouwmodel
 • Betrokken partijen informeren en adviseren over gebruik van data en toepassing van output

Bedrijf

Het hoofdkantoor in Rosmalen is jouw thuisbasis, maar je werkt vooral samen met je projectteam. Of je bijna de hele week op de projectlocatie op een willekeurige plek in het land werkt of in Rosmalen, is aan jou. Wat we je vast over de afdeling Proces- en Informatiemanagement kunnen vertellen, is dat de sfeer goed is. Hier werken regisseurs, proces- en informatiemanagers hard aan de bouw van de toekomst. Als BIM Modelleur maak je onderdeel uit van het dertienkoppige BIM-team. Een open en gezellige club mensen die vooruit wil en niet kan wachten met testen en toepassen wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van BIM. Met de sfeer zit het goed. Je collega’s zijn loyaal en houden van gezelligheid: zo bakken ze iedere vrijdag friet en sluiten ze de week samen af met een drankje. In de functie werk je vanuit de standplaats Schiphol.

Werken bij Heijmans
Bij Heijmans hebben ze aandacht voor vakmanschap en staat veiligheid voorop. Ze is groot, maar toch ook klein. En goed in wat ze doet. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Wat ze bedenkt, kunt ze ook maken. Daar is ze dan ook trots op. Haar kracht? Samenwerken, naar elkaar blijven luisteren en altijd gaan voor het beste resultaat. Als collega’s stimuleren ze elkaar om iedere dag beter te worden. De vrijheid om mee te denken en met plezier naar je werk gaan vinden zij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

Aanbod

Als BIM Modelleur gedetacheerd worden door YER betekent dat je in dienst treedt bij YER. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van YER begeleid. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed te noemen. We kijken goed naar jouw situatie en passen maatwerk toe in het bepalen van jouw carrière en de daarbij horende arbeidsvoorwaarden.

Profiel

Om voor de rol BIM Modelleur in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende eisen:
 • Hbo werk- en denkniveau met minimaal een afgeronde mbo-opleiding werktuigbouwkunde, installatietechniek of HIT/MIT
 • Actuele kennis van 3D modelleren, BIM en ICT
 • Ervaring met het ontwerpen van installaties met diverse programma’s, denk aan Revit MEP, Navisworks, Solibri en TheModus is een pre

Doorsturen