Asset manager Civiele Constructies

Doorsturen
 
 • Aanbod € 50.000 - € 60.000
 • Functiegroep Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9602100
 • Locatie Gouda
 • Contract Via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Op dit moment worden veel data- en onderhoud systemen onafhankelijk van elkaar geïmplementeerd waardoor samenhang ontbreekt. Er ontstaat een chaos van data, met als grootste bedreiging dat de juiste informatie niet uit de systemen kan worden gehaald. Bij Asset Management staat het primair proces centraal. Vanuit Asset Management wordt inzichtelijk gemaakt op welke wijze investeringen, onderhoud en logistiek, maar ook zaken als veiligheid, gezondheid, eco-efficiency en kwaliteit (SHEQ) waarde aan het primair proces toevoegen. Hierdoor kunnen de juiste keuzen en afwegingen worden gemaakt.

Functie

Als assetmanager werk je in een team met onder meer programmeurs, regievoerders en vakspecialisten. Het team heeft voornamelijk een regierol. Het gaat om het integrale proces van monitoring & inspecteren, programmeren, realiseren en adviseren van het groot- en vervangingsonderhoud.

Op jouw aangeven worden de juiste monitorings- en inspectiemaatregelen getroffen. Hierbij ga je voor minimale kosten en maximaal resultaat. Jij stelt heldere kaders op voor beleid, budget, kwaliteit en kwantiteit en stuurt op balans tussen risico-, kosten en functionaliteit. Ook ben je als Assetmanager kaderstellend voor het Dagelijks onderhoud. Je maakt adequate inspectie-, instandhoudings- en uitvoeringsplannen. Uiteraard houd je rekening met relevante aspecten zoals risico’s, gebiedsspecifieke eisen, maatschappelijke factoren, politiek en veiligheid.

Dagelijks zit je om tafel met uiteenlopende betrokkenen. Dat er vaak sprake is van tegengestelde belangen is een feit. Jij voelt dit feilloos aan, laat je niet van de wijs brengen en leidt op natuurlijke wijze alles in goede banen. Naast je lange termijn activiteiten pak je ook diverse ad-hoc zaken op. Denk hierbij aan incidenten zoals plotseling optredende scheuren, verzakkingen of schade aan de assets.

Bedrijf

YER is een werkgever die goed zorgt voor haar medewerkers. Door onze persoonlijke aanpak hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd binnen de civiele techniek. Zo hebben we vele samenwerkingen met aansprekende opdrachtgevers, waardoor we diverse projectlocaties en uitdagingen te bieden hebben. Zowel bij aannemers en ingenieurs- adviesbureaus, als op complexe integrale projecten. Flexibiliteit en zekerheid gaan zo uitstekend samen.

Omdat we bij YER zelf niks hoeven te ontwerpen of bouwen, hebben we alle tijd om ons te focussen op onze medewerkers. Hierin maken we onderscheid tussen professionele- en persoonlijke ontwikkeling. Professionele ontwikkeling stimuleren we door onder andere goede opleidingsmogelijkheden te bieden. Onze coaches en deskundige arbeidspsychologen monitoren dit en staan voor je klaar als het even tegen zit. Aan de andere kant vieren we natuurlijk ook graag de successen. Niet voor niets groeien we al jarenlang op rij! YER heeft jou altijd iets te bieden.

Aanbod

Je werkt samen met collega’s die minstens net zo gepassioneerde zijn als jij. We belonen jouw inzet en prestaties bovendien met een aansprekend salaris en aantrekkelijke extra’s. Onze arbeidsvoorwaarden op een rij:

 • Goed salaris, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Reiskostenvergoeding of leaseauto
 • Doorlopend aansprekende opdrachtgevers
 • Intensieve en persoonlijke begeleiding

Profiel

We zijn op zoek naar een stevige persoonlijkheid die in staat is mensen aan zich te binden; dat ben jij. Je schakelt snel tussen operationeel en strategisch niveau en neemt als vanzelfsprekend het voortouw bij uit te voeren taken. Een gespreid bedje is niet aan jou besteed. Van dynamiek en hectiek daarentegen krijg je volop energie. Je werkt als teamplayer graag en goed samen met je collega-assetmanagers. Verder heb je:

 • Een wo werk- en denkni­veau
 • Ster­ke af­fi­ni­teit met ci­vie­le tech­niek
 • Kennis van moderne contractvormen
 • Je bent een ma­na­ger die er op stuurt dat re­sul­ta­ten wor­den ge­haald
 • Er­va­ring met be­heer en on­der­houd in een bin­nen­ste­de­lijk ge­bied
 • Bij voor­keur er­va­ring met as­set­ma­na­ge­ment
Doorsturen