Sales Representative Research & Analysis

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Sales, Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9440100
 • Locatie Verschillende locaties in Nederland
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Voor een goede aansluiting op de markt en een nog betere bediening van haar klanten heeft Air Liquide besloten een nieuwe marktsegmentatie toe te passen. Dit resulteert in een onderverdeling van de volgende 4 markten: Research & Analysis, Entrepreneurs & Professional, Manufacturing & Process en Food & Pharma.

Binnen Research & Analysis (R&A) wordt er uitgekeken naar een ervaren maar vooral gedreven Sales Representative voor het focusgebied Zuid-Nederland. Vanuit R&A levert men o.a. laboratoriumgassen t.b.v. de analytische chemie. Zo worden hoog zuivere industriële gassen en mengsels gebruikt voor chromatografie, spectroscopie en andere analyse– en controletechnieken binnen laboratoria. Ben jij een echte hunter en op zoek naar een uitdaging met doorgroeimogelijkheden? Reageer dan direct!

Functie

Als Sales Representative R&A binnen Air Liquide (AL) ben je de drijvende kracht in jouw regio als het gaat om het genereren van leads en het binnenhalen van toekomstige klanten. Je beheert en bedient een gemêleerd klantenportfolio die je voor de lange termijn aan AL wilt binden. Door de inzet van je sterke communicatieve vaardigheden bouw je aan je professionele netwerk, als echte netwerker promoot je AL waar mogelijk en zorg je dat alle klant specifieke wensen bekend zijn binnen de gehele organisatie. Door jouw kennis van de regio en de markt weet jij mogelijke kansen snel en vroegtijdig in kaart te brengen en waar nodig binnen de interne organisatie aan te haken. Het team waarin je terecht komt bestaat uit jonge gedreven sales professionals die in elke situatie voor elkaar klaar staan en elkaar daar helpen waar mogelijk.

Bedrijf

Als wereldleider in gassen, technologieën en diensten voor de industrie en de gezondheid, is Air Liquide aanwezig in 80 landen met bijna 50.000 werknemers en levert aan meer dan 2 miljoen klanten en patiënten. Zuurstof, stikstof, waterstof en vele andere gassen vormen sinds de oprichting in 1902 de kern van de activiteiten van de Groep. De ambitie van Air Liquide is om de leider in zijn sector te zijn, prestaties op lange termijn te leveren en verantwoordelijk te handelen.

Aanbod

Inzet en prestaties worden beloond met een passend salaris en een aantrekkelijk pakket aan aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Profiel

 • Je hebt een afgeronde technische of commerciële opleiding (minimaal hbo) en een sterke drive om verkoopresultaten te halen en te overtreffen
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in adviserende verkoop
 • Je bent zowel zelfstandig sterk als in team verband en je bent een echte hunter op salesgebied
 • Je gaat planmatig en doelgericht te werk (analyse, planning, uitvoering, opvolging en bijsturing) en communiceert daar proactief en transparant over met je manager
 • Je woont gunstig om op een efficiënte manier je regio te bewerken en beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
Doorsturen