Europees Octrooigemachtigde

Doorsturen
 
  • Aanbod Overtuigende arbeidsvoorwaarden
  • Functiegroep Octrooi
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer 9494000
  • Locatie Eindhoven
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Government & Legal

Over deze vacature

Graag verrijk ik mijn netwerk met Octrooigemachtigden die het uitstekend naar hun zin hebben en willen nagaan of 'uitstekend' ook 'ideaal' kan worden.

Functie

Wat een Octrooigemachtigde is, hoeft u niet uitgelegd te krijgen. Maar mogelijk wilt u wel uitgelegd krijgen wat het beoefenen van uw vak bij een andere werkgever voor u kan betekenen.

Bedrijf

Mijn opdrachtgevers behoren tot de leidende of minder leidende vrije kantoren in Nederland. Welk vrij kantoor daarvan uw volgende werkgever gaat worden, hangt af van uw wensen en ambities. Hoe dan ook is mijn overtuiging dat daarvoor het verschil doorslaggevend is: wat heeft u nu, afgezet tegen wat u zou kunnen krijgen? Dat verschil kan op uiteenlopende gebieden liggen. Inhoudelijk kan het verschil bestaan tussen een conventioneel kantoor en een praktijk die zich richt op commerciële exploitatie van intellectuele eigendom, of tussen een conventioneel kantoor en een praktijk die zich richt op octrooidienstverlening als schaalbare commodity. Het verschil kan ook bestaan tussen een heel groot en een veel kleiner kantoor, tussen een kantoor met vele senior partners en een kantoor met een hand vol junioren partners, tussen de gevestigde orde en de 'angry young men'. Het verschil kan ook liggen in uw toekomstmogelijkheden: tussen het kantoor met een ondoorzichtig pad naar partnerkeuze en het kantoor waar dat pad vanaf het begin voor iedereen even helder is. Natuurlijk kan het verschil ook liggen in de financiële beloning. Zelfs kan het verschil liggen in de atmosfeer: tussen een ongemakkelijke verhouding met (mede-)partners en/of collega's en een cultuur van constructieve samenwerking met een biertje na.

Aanbod

Een gesprek over uw potentie in de markt, een kennismaking met een mogelijke nieuwe werkgever en mogelijk een vooruitgang van 'uitstekend' naar 'ideaal'.

Profiel

U bent (bijna) Europees Octrooigemachtigde en beschikt over enige jaren ervaring in het vak. U bent een prettige, open persoonlijkheid die gemakkelijk en vriendelijk contact maakt. U staat open voor mogelijkheden. U bent gewend voor- en nadelen bij een overstap zorgvuldig af te wegen, en zegt na afweging helder 'nee' dan wel 'ja' zonder voorbehouden.

Doorsturen