Werkvoorbereider Elektrotechniek Services Schiphol - Klantteam KLM/Sodexo

Doorsturen
 
 • Aanbod Salaris en ADV dagen volgens de cao kleinmetaal
 • Functiegroep Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9393900
 • Locatie Schiphol-Oost
 • Contract Via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Klussen en onderhoud voor tien lopende onderhoudscontracten van begin tot eind plannen? Als ervaren werkvoorbereider elektrotechniek draai je je hand er niet voor om. Dankzij jouw strakke planning en inzicht loopt alles op rolletjes. Zo zorg je dat ziekenhuizen de beste noodstroomvoorziening krijgen, de elektriciteit van datacentra nooit uitvalt en het personeel in overheidsgebouwen altijd hun werk kan blijven doen.

Functie

Jij hebt de regie over service en het onderhoud aan uiteenlopende elektrotechnische installaties. Dit doe je voor een vaste relatie, namelijk Schiphol Oost. Vanuit ons kantoor op Schiphol zorgen wij ervoor dat alles op het gebied van elektrotechniek in de KLM gebouwen blijft werken. Het kan gaan om het onderhoud van een ledverlichtingssysteem, maar ook om complexer werk, zoals ervoor zorgen dat de intelligente systemen in de gebouwen altijd met elkaar blijven communiceren.

Als werkvoorbereider zorg jij dat alle afspraken tijdig worden ingepland, materialen op tijd zijn en dat de juiste monteurs en onderaannemers worden ingeschakeld om de klus te klaren. Daarnaast houd je de deadline scherp in de gaten en grijp je in wanneer de klok begint te tikken. Ook verzorg je een correcte administratiebegeleiding en archivering. Dat je meerdere ballen tegelijk in de lucht houdt voor verschillende opdrachtgevers maakt jouw werk extra uitdagend.

Komt de klant met een nieuwe aanvraag, dan stel jij de kostprijscalculatie op en zorg je dat de klus wordt uitgevoerd. Je denkt ook verder: waarom voeren we dit onderhoud eigenlijk uit? En kan het beter of efficiënter? Uiteindelijk is jouw doel een zo prettig mogelijk werk- en leefklimaat creëren voor de gebruikers van het gebouw.

Bedrijf

Op het regiokantoor van Heijmans Utiliteit in Leiden werken ongeveer 150 collega’s. Samen staan ze voor uitdagende serviceprojecten in de omgeving van Leiden. Je bent een belangrijke schakel tussen de contractbeheerder, de technisch specialist en je collega’s in de uitvoering en krijgt daarom veel verantwoordelijkheid. Met de sfeer zit het goed. Je collega’s zijn loyaal en houden van gezelligheid: zo bakken ze iedere vrijdag friet en sluiten ze de week samen af met een drankje. In de functie werk je vanuit de standplaats Schiphol.

Werken bij Heijmans
Bij Heijmans hebben ze aandacht voor vakmanschap en staat veiligheid voorop. Ze is groot, maar toch ook klein. En goed in wat ze doet. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Wat ze bedenkt, kunt ze ook maken. Daar is ze dan ook trots op. Haar kracht? Samenwerken, naar elkaar blijven luisteren en altijd gaan voor het beste resultaat. Als collega’s stimuleren ze elkaar om iedere dag beter te worden. De vrijheid om mee te denken en met plezier naar je werk gaan vinden zij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

Aanbod

 • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden
 • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren
 • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen
 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s
 • Goede balans tussen werk en privé: we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten
 • Een smartphone

Profiel

Jij wilt de klant ontzorgen. Daarom denk je altijd twee stappen vooruit. In een hectische omgeving kun je snel schakelen; over meerdere contracten die tegelijkertijd lopen weet jij prima het overzicht te bewaken. Communicatief ben je sterk. Jij kunt met iedereen een goed gesprek voeren en snapt wat er gevraagd wordt. Verder heb je:

 • Minimaal een mbo 4-diploma elektrotechniek of vergelijkbaar niveau
 • Vijf jaar ervaring als werkvoorbereider of in een vergelijkbare functie
 • Bij voorkeur ervaring in de buitendienst
Doorsturen