Technische startersfunctie energie

Doorsturen
 
 • Aanbod Tot € 35.000
 • Functiegroep Energie
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9467100
 • Locatie Utrecht
 • Contract Via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Ben je momenteel klaar voor je eerste technische baan na je studie of ben je rustig om je heen aan het kijken voor een eventuele volgende stap in je technische carrière?

Functie

Ben je momenteel klaar voor je eerste technische baan na je studie of ben je rustig om je heen aan het kijken voor een eventuele volgende stap in je technische carrière? Dan ben ik benieuwd hoe je op dit moment je zoektocht aanpakt. Ik kan me voorstellen dat je veelal op internet aan het zoeken bent naar interessante vacatures die goed bij je passen. Uit eigen ervaring weet ik dat dit een lastig proces kan zijn waarin je de bomen door het bos niet meer ziet. Waar begint je zoektocht? Wat voor organisatie en welke rol past er eigenlijk bij mij? Op welke sites en kernwoorden moet ik zoeken? Genoeg vragen die de zoektocht er niet makkelijker op maken.

Daarnaast kan de ‘overload’ aan vacatures en verschillende invullingen van functietitels voor veel vertraging en onduidelijkheid zorgen in je zoektocht. Hoe fijn zou het zijn als je niet zelf de zoektocht op hoeft te zetten, maar samen met ervaren consultants een keer vrijblijvend kan sparren? Tijdens het sparren kunnen we jouw toekomstambities zo goed mogelijk in kaart brengen, waarna we vervolgens de vertaalslag kunnen maken naar concrete rollen die wij op dit moment open hebben staan. Ideale mogelijkheid toch? Bij YER bieden wij je deze mogelijkheid. Wij stellen jouw ambities centraal en vanuit daar gaan wij voor jou op zoek naar een geschikte rol binnen de techniek die bij jou past!

Bedrijf

Zelf ben ik werkzaam voor de organisatie YER binnen het team Vastgoed, Bouw & Infra. De rollen waar wij ons op focussen zijn hoofdzakelijk die van werkvoorbereider, projectleider, projectmanager, tekenaar, ontwerper, calculator, (hoofd) uitvoerder, junior consultant en engineer. Hierbij werken we samen met organisaties die actief zijn in de infrastructuur en energie zoals bijvoorbeeld Strukton Rail, Volker Wessels Telecom, Vialis, Stedin, Alliander en de BAM. De rollen bevinden zich hoofdzakelijk in regio Amsterdam, Utrecht en de Randstad, maar kan ook zeker daarbuiten zijn. Voor starters bieden wij tevens het Talent Development Program aan waarin je de theorie kan combineren met de praktijk. Tijdens dit programma word je intensief begeleid, getraind op je soft en business skills en krijg je een opleidingsbudget terwijl je ondertussen werkervaring opdoet bij één van onze opdrachtgevers.

Aanbod

Concreet kunnen wij op dit moment nog niets voor je betekenen. Dit komt simpelweg omdat we je nog niet kennen. We weten nog niet wie je bent, wat je doet en waar je eventuele toekomstambities liggen. Echter maken we wel graag kennis met je om iets concreets aan te kunnen bieden! Wij gaan dan ook graag een keer het gesprek met je aan om onderling te kunnen sparren over jouw toekomst. Als ware zijn wij het paar extra ogen die voor jou zoekt op de arbeidsmarkt naar een mooie uitdaging.

Profiel

 • Ben jij (bijna/onlangs) afgestudeerd in de richting van werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde (tbk), elektrotechniek, civiele techniek, commerciële economie, bedrijfskunde MER-, mts-, hts-, mbo-niveau 4 richting de techniek of aviation studies?
 • Zoekende naar een volgende stap in de techniek?
 • Woonachtig in regio Amsterdam, Utrecht of Rotterdam?
 • Maar weet je nog niet exact hoe die stap eruitziet of hoe je deze zoektocht vorm moet geven?
 • Ga je graag een keer vrijblijvend het gesprek met ons aan om erachter te komen wat deze stap voor jou inhoudt?
Doorsturen