Projectmanager

Doorsturen
 
  • Aanbod Tot € 60.000
  • Functiegroep Construction & Civil Engineering, Energie
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 9467700
  • Locatie Leiden
  • Contract Via YER
  • Branche Construction

Over deze vacature

Je gaat werken bij de afdeling 'Aanleg'. Samen met jouw collega’s zorg je voor veilig en betrouwbaar energietransport van vandaag én morgen. Jouw team ontwerpt infrastructuren op het gebied van laagspanning en middenspanning.

Functie

Als Projectmanager zorg je dat Liander haar projecten ten behoeve van het uitbreiden, vervangen of aansluiten van kabels, tijdig heeft voorbereid en uitgevoerd. Je overlegt regelmatig met gemeentes, overheidsinstellingen, eindklanten of projectontwikkelaars om kansen voor Liander te ontdekken. Welke projecten gaan spelen en wat moet Liander hiervoor doen? Zodra de projecten concreet worden, beleg je de voorbereiding bij één van de Engineers in jouw team, waarbij je stuurt op kosten, tijdigheid en kwaliteit. Je neemt namens Liander mogelijk deel aan combi-overleggen met andere infra-bedrijven zoals Vitens en UPC om projecten in de regio gelijktijdig uit te kunnen voeren. Vanaf de intake tot de afronding van infrastructurele projecten voel jij je verantwoordelijk voor de voortgang. Risico's signaleer je en los je op, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je coördineert in de werk-keten doorlopend meerdere projecten en stuurt een team aan van Engineers en Uitvoerders. Zij bereiden de projecten technisch en inhoudelijk voor en zorgen voor de juiste uitvoering waarna jij overkoepelend alles coördineert.

Standplaats: Duiven
Werkgebieden: min. 3 dagen vanuit Duiven en ongeveer 2 dagen per week op projectlocatie.

Bedrijf

Liander is een netbeheerder. Ze legt kabels en leidingen aan en beheert het energienetwerk in de regio. Jouw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven. Ze is geen energieleverancier, maar maakt het mogelijk dat anderen energie kunnen leveren. Meestal merk je dus helemaal niets van haar. Je drukt op het lichtknopje of zet de verwarming aan; zij zorgt dat het werkt. Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben, voor wonen, werken, vervoer en recreatie. Ze staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie; nu en in de toekomst. Dat is waar zij iedere dag samen aan werken. Ze bieden hun professionals de ruimte voor vernieuwende, slimme ideeën en ruimte voor energie.

Aanbod

Een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je ontvangt een set aan secundaire voorwaarden die je zelf kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van extra vrije dagen of mogelijkheden voor ouderschapsverlof. Ook zijn er ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen.

Profiel

Met jouw ervaring weet je projecten succesvol af te ronden en je team te professionaliseren. Jij snapt wat er gebeurt in de infra-wereld en hebt al eerder gewerkt met elektra-projecten zoals uitbreidingen, aansluitingen of reconstructies. Je bent resultaatgericht en daagt je omgeving uit om te verbeteren. Voor je Teamleider ben je een gelijkwaardig sparringpartner. Hoewel je oog hebt voor details, ben je in staat om het overzicht te houden over een groot aantal complexe projecten. Je bent klantgericht, ondernemend en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent bekend in de infra-wereld en hebt eerder gewerkt met elektra- en/of gasprojecten. Verder kun je goed plannen en organiseren.

Doorsturen