Interim Project Coordinator Leiderschaps Programma

Doorsturen
 
  • Functiegroep Project & Program Management, Support
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer 9455200
  • Locatie Amsterdam
  • Contract Via YER
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

We zoeken een PMO-er ter ondersteuning van een nieuw Leiderschapsprogramma voor een multinational te Amsterdam, project voor circa 1,5 jaar per zsm voor 32-40 uur per week.

Functie

Als PMO-er bied je ondersteuning aan een nieuw Leiderschapsprogramma waar circa 6000 medewerkers zich voor diverse modules kunnen inschrijven. Je bouwt een support afdeling op zodat de afdeling ontzorgt wordt in de toekomst voor alle 'ad hoc' vragen en verzoeken rondom het Leiderschaps Programma. Je denkt hier pro actief in mee, zorgt dat alles gebeurt zoals het gebeuren moet in de toekomst waarbij je kijkt en voorspelt Tot half december zul je een ander programma ook operationele ondersteuning (brandjes blussen) bieden en zul je zeer operationele werkzaamheden doen.

Voor het nieuw op te zetten en implementeren Leiderschapsprogramma ligt het accent op aansturing, adviseren, opzetten en uitrollen van de uitvoeringsaspecten. Als PMO ben je verantwoordelijk voor de logistieke processen, overall planning binnen het project (zodat de uitrol van het programma soepel, efficiënt en effectief verloopt), logistiek inregelen voor de diverse interventies, meedenken in stand-alone oplossingen, ontwikkelen standaarden, doorlooptijden en een draaiboek opstellen tbv het inregelen van Support processen, Coördineren van de uitrol en de PMO-er is hierin eerste aanspreekpunt voor het divisie, projectleider en supportmedewerker.Opstellen voortgangsrapportages etc.

Het betreft een complex project en traject met verschillen de onderdelen en activiteiten om te managen.Bedrijf

Een vooraanstaande multinational te Amsterdam met circa 10.000 medewerkers

Aanbod

Interimopdracht van 1,5 jaar voor 32-40 uur per week, met mogelijk een optie op vast dienstverband

Profiel

We zoeken een PMO-er met ervaring in projectmanagement van grote projecten. Ruime kennis/ervaring met planningstools, Excel en Powerpoint
Ben je goed in regelen/ organiseren en ben je daarnaast zeer flexibel en creatief, dan is deze functie een mooie uitdaging. Daarnaast heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je organisatie-sensitief, sterk in stakeholder management en sta je stevig in je schoenen en stuur je op deadlines.

Verder ben je pragmatisch, iemand die snel kan schakelen en overzicht kan houden.

HBO-er met enige relevante PMO ervaring of startend acadeem.

Doorsturen