Site Manager

Doorsturen
 
 • Aanbod € 4.300 - € 6.700 bruto per maand
 • Functiegroep Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9404000
 • Locatie Zuid-Holland
 • Contract Via YER
 • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Ben jij een Site Manager met ervaring op projectlocaties? Dan is dit voor jou de juiste vacature.

Functie

De Site Manager heeft op de bouwplaats de dagelijkse leiding over de site(s) faciliteiten, toegang, afzettingen, etc. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de inzet en kwaliteit van mensen, middelen en werkzaamheden op één of meerdere projectlocaties. Je bepaalt mede de opzet en inrichting van een efficiënte bouwplaats organisatie. Daarbij ben je het aanspreekpunt voor projectteamleden en toeleveranciers, en ben je verantwoordelijk voor een veilige omgeving, adequate faciliteiten en toegang.

Belangrijkste taken:

 • VGWM gerelateerde processen
  Implementeren van het VCA-systeem en de implementatie van de overeengekomen VGWM plannen: Definiëren van de bouwplaats procedures, uitleggen van de bouwplaats procedures en informeren van alle medewerkers intern en van toeleveranciers via instructies, toolboxen, etc. Het houden van toezicht op alle activiteiten op de bouwplaats op HSE-gebied en het bijhouden van inspectieverslagen en veiligheidsaudits. Het becommentariëren en accorderen van de RIE voor in- en externe partijen.
 • Kwaliteitsmanagement on-site
  Het toezicht houden op de juiste implementatie van het kwaliteitsmanagementsysteem en veiligheidsprocedures. Het implementeren en onderhouden van het voor het project geldende systeem t.a.v. document management. Het beoordelen en goedkeuren werkplannen als onderdeel van het kwaliteitsmanagement.
 • Klantmanagement
  Is de vertegenwoordiger voor de opdrachtgever, fungeert als consortium bij de klant op de bouwlocatie en is gesprekspartner van en adviseert het operationeel management.

Bedrijf

In Nederland levert onze opdrachtgever zowel producten, systemen, installaties als diensten. Met dit gevarieerde leveringsprogramma bestrijkt zij vrijwel alle terreinen van de elektrotechniek en de elektronica. De Nederlandse afnemers uit de zakelijke markt vinden bij onze opdrachtgever totaaloplossingen op het gebied van Power and Gas, Wind Power and Renewables, Power Generation Services, Smart Infrastructure, Mobility, Digital Factory, Process Industries and Drives en Healthcare. Met deze negen divisies geeft zij antwoord op de maatschappelijke vragen die de megatrends met zich meebrengen.

Maar weinig organisaties zijn in zoveel landen en industriële branches actief als onze opdrachtgever. Wereldwijd werken er zo’n 300.000 medewerkers, waarvan er 3.000 werkzaam zijn in Nederland. Zij bieden een breed scala aan innovatieve oplossingen voor energie-efficiëntie, industriële productiviteit, betaalbare gezondheidszorg en intelligente infrastructuur. De focus ligt daarbij steeds meer op duurzaamheid.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt je een fulltime baan in een innovatieve en professionele werkomgeving, waar veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Zo beschikt zij over een eigen learning-afdeling, waarin zij zelf trainingen aanbiedt. Verder krijg je 27 verlofdagen en 13 ADV-dagen per jaar. Waardering, kansen en mogelijkheden zijn sleutelwoorden bij deze opdrachtgever. Van flexibele beloning tot mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in de maatschappij en van carrièremogelijkheden tot een veilige, gezonde en moderne werkomgeving.

Profiel

 • Mbo+ ervaring (behalve een opleiding op elektrotechnisch gebied, heb je op zijn minst 5 jaar relevante werkervaring op projectlocaties)
 • VCA VOL
 • NEN 3140
 • Pragmatische instelling en probleemoplossend vermogen
Doorsturen