Process & Equipment Engineer

Doorsturen
 
 • Aanbod € 2.800 - € 4.500
 • Functiegroep Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9403500
 • Locatie Zuid-Holland
 • Contract Via YER
 • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Wil jij verantwoordelijk zijn voor de procesberekeningen en het equipment in de installaties van een internationaal technisch bedrijf? Solliciteer dan direct.

Functie

We zijn op zoek naar een Process & Equipment engineer voor de afdeling Process, Equipment & Instrumentation. Als Process & Equipment engineer ben je technisch verantwoordelijk voor de proces berekeningen en het equipment in de installaties. Je maakt proces technische berekeningen o.a. op het gebied van geluid, isolatie, regelkleppen, veiligheidstoestellen en blow down systemen. Tevens stel je technische specificaties op voor componenten van de installaties, die als input dienen voor de ontwerpers en inkopers. Je beoordeelt offertes van leveranciers en werkt bij de selectie van de leverancier samen met de afdeling Supply. Het gaat hierbij onder andere om geluiddempers, vaten, inspuitkoelers en SCR’s (Selective Catalyst Reduction). Tevens zul je ook ingezet worden op het maken van de proces & instrumentatie diagrammen.

Bedrijf

In Nederland levert onze opdrachtgever zowel producten, systemen, installaties als diensten. Met dit gevarieerde leveringsprogramma bestrijken zij vrijwel alle terreinen van de elektrotechniek en de elektronica. De Nederlandse afnemers uit de zakelijke markt vinden bij onze opdrachtgever totaaloplossingen op het gebied van Power and Gas, Wind Power and Renewables, Power Generation Services, Smart Infrastructure, Mobility, Digital Factory, Process Industries and Drives en Healthcare. Met deze negen divisies geven zij antwoord op de maatschappelijke vragen die de megatrends met zich meebrengen.
Maar weinig organisaties zijn in zoveel landen en industriële branches actief als onze opdrachtgever. Wereldwijd werken er zo’n 300.000 medewerkers bij onze opdrachtgever, waarvan er 3000 werkzaam zijn in Nederland. Zij bieden een breed scala aan innovatieve oplossingen voor energie-efficiëntie, industriële productiviteit, betaalbare gezondheidszorg en intelligente infrastructuur. De focus ligt daarbij steeds meer op duurzaamheid.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt je een fulltime baan in een innovatieve en professionele werkomgeving, waar veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Zo beschikt zij over een eigen learning-afdeling, waarin zij zelf trainingen aanbiedt. Verder krijg je 27 verlofdagen en 13 ADV-dagen per jaar. Waardering, kansen en mogelijkheden zijn sleutelwoorden bij deze opdrachtgever. Van flexibele beloning tot mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in de maatschappij en van carrièremogelijkheden tot een veilige, gezonde en moderne werkomgeving.

Profiel

 • We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker, welke beschikt over hbo werk- en denkniveau, bijvoorbeeld met een afgeronde opleiding werktuigbouwkunde met de specialisatie energietechniek
 • Gedegen achtergrond en kennis op het gebied van thermische en stromingsprocessen
 • Communicatie en afstemming met andere disciplines is van groot belang in deze functie, daarom vragen wij om een communicatief vaardige medewerker welke als volwaardig gesprekspartner in een projectteam kan acteren
 • Je bent in staat zelfstandig te handelen en weet met strakke planningen om te gaan
 • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is van belang gezien de internationale context waarin het werk wordt uitgevoerd
 • Bovendien zijn we op zoek naar een gedreven engineer die zich op technisch vlak wil blijven ontwikkelen
Doorsturen