Senior Adviseur Elektrotechniek

Doorsturen
 
 • Aanbod Salaris en ADV conform CAO kleinmetaal
 • Functiegroep Engineering, Bouwkunde en Civiele Techniek
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9408600
 • Locatie Rosmalen
 • Contract Via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Als senior adviseur elektrotechniek sta je voor veilige, functionele én beheer(s)bare elektrotechnische installaties. Zowel in de realisatiefase, als in de beheer- en onderhoudsfase. Je schrijft beheerplannen, stuurt de installatieverantwoordelijken aan en managet het verwachtingspatroon van de klant. Dankzij jouw deskundige advies zorgen we dat onze contracten altijd veilig, reëel en uitvoerbaar blijven.

Functie

Je hebt een team van twintig installatieverantwoordelijken onder je hoede. Zij beheren de elektrotechnische installaties; jij bepaalt met hen de beleidsstrategie, organiseert en controleert de operatie. Ook ben je de gatekeeper die de consequenties van bepaalde elektrotechnische keuzes communiceert naar de klant. Veiligheid staat daarbij altijd voorop!

Je vertaalt de wensen van de klant naar een beheerplan voor de hele elektrotechnische bedrijfsvoering. Daarin neem je aspecten op als: het sleutelbeheer, de beoordelingsprocedure voor installatietoezicht, de inspectiefrequentie en de grootte van de steekproeven. Je bakent af wat de taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden zijn van de klant én van Heijmans. Wie mag welke ruimte in? Wanneer houden we toezicht? Wie betrekken we daarbij en hoe vaak plegen we onderhoud? Op basis van regelgeving zet jij de antwoorden op deze vragen helder op papier. Zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.

De uitvraag van de opdrachtgever correspondeert niet altijd met de werkelijkheid. Gelukkig sta jij altijd klaar met reëel advies. Bij lastige discussies zet jij je overtuigingskracht en je up-to-date-kennis in. Verwachtingspatronen vertaal je naar reële inschattingen en de consequenties van wetswijzigingen weet je goed duidelijk te maken. Maar ook intern bepaal je welke marktontwikkelingen interessant of noodzakelijk zijn om op in te springen. Met als resultaat: Heijmans beter, slimmer en duurzamer maken.

Bedrijf

Je wordt bij Heijmans onderdeel van het team adviseurs Beheer en Exploitatie. Eens in de maand komen jullie bijeen om jullie kennis en kunde te delen en elkaar te updaten over jullie afzonderlijke projecten. Beschouw dit team als een intern kenniscentrum waar je voor vragen en ondersteuning altijd terechtkunt. Verder zwaai je de scepter over het team Installatieverantwoordelijken. Dat bestaat uit twintig personen: tien voor de realisatiefase, tien voor beheer en onderhoud. Dit team bouw je, ontwikkel je en geef je vorm.

Aanbod

 • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
 • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
 • Veel ontwikkelmogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé: we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.

Profiel

Je communicatieve sensitiviteit en klantgerichtheid zijn om in te lijsten. Een pittige discussie met een klant ga jij niet uit de weg. Waarom iets zó moet zijn en niet anders kun jij goed onderbouwen en uitleggen. Je overtuigingskracht is groot en stoelt op uitgebreide kennis. Al neem je natuurlijk wel de tijd om goed naar de wensen van je klanten te luisteren. Verder heb je:

 • Hbo-niveau.
 • Kennis van NEN3140, NEN1010 en NEN3840.
 • De rust om het overzicht te bewaren.
 • Een rijbewijs B.
Doorsturen