Sales Consultant Service

Doorsturen
 
 • Aanbod € 3.600 - € 5.500 bruto per maand
 • Functiegroep Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9372300
 • Locatie Zuid-Holland
 • Contract Detachering via YER
 • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Wil jij binnen een grote internationale, technische onderneming meewerken aan het realiseren en onderhouden van uitdagende projecten in de mobiliteitsbranche? Dan is dit voor jou de perfecte vacature.

Functie

Als Sales Consultant Service ben je verantwoordelijk voor het initiëren, genereren en realiseren van nieuwe business concepten. Jij speelt een belangrijke rol in het bouwen aan de infrastructuur in Nederland. Een veelzijdige functie in een internationale omgeving!

Binnen de divisie werkt onze opdrachtgever aan innovatieve projecten in de mobiliteitsbranche (tunnels, sluizen, bruggen, wegen en bediencentrales). Innovatieve concepten en oplossingen die ervoor zorgen dat Nederland en de rest van de wereld ook in de toekomst “mobiel” blijven. Hierbij kun je denken aan verkeersoplossingen voor bediening en besturing van tunnels of aan installaties voor het geautomatiseerd bedienen van sluizen en bruggen. Dit doet onze opdrachtgever wereldwijd met zo’n 30.000 collega’s, waarvan er ongeveer 300 werkzaam zijn in Nederland. Het moederbedrijf heeft de Nederlandse tak aangewezen als Center of Competance for Tunnel and Waterinfrastructure systems.

Als Sales Consultant Service ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van de klantportefeuille. Je bent goed op de hoogte wat er speelt in de markt zodat je het verschil kunt maken, leads kunt genereren en passende offertes weet uit te brengen. De afdeling heeft als doel gesteld om de komende jaren het service portfolio verder te laten groeien; een doelstelling waar jij als trekker verantwoordelijk voor bent en waar je met grote gedrevenheid en creativiteit zowel op basis van huidige contracten als nieuwe leads en tenders invulling aan zal geven. In jouw rol van Service Sales Consultant werk je in een dynamisch team waarbij samenwerken, flexibiliteit en communiceren essentieel zijn. Het team (30fte) waar je onderdeel van uit maakt houdt zich dagelijks bezig met de instandhouding en optimalisatie van de door onze opdrachtgever geleverde technische installaties in de weg en water infrastructuur. Denk bijvoorbeeld aan de Koningstunnel in Den Haag, Bediencentrale Maasbracht, Centrale Bediening Installaties (CBI) van de Noord-Zuidlijn of een hoog beschikbaar en goed beveiligd industrieel netwerkproject voor de gemeente Den Haag voor het op afstand bedienen en bewaken van alle bruggen en tunnels. Het doel is altijd om, samen met je collega’s, te zorgen voor de perfecte klantbeleving. Dit doe je onder meer door nauw samen te werken met de Service Delivery Managers, Sales Consultants, Service Engineers, Projectmanagers en de collega’s van engineering. Onze opdrachtgever staat voor kwaliteit en dat zie je in je werkomgeving en (internationale) relaties terug. De verwachtingen zijn hoog, maar daar staat wat tegenover: vrijheid en flexibiliteit om je werk in te richten zoals dat bij jou als persoon past.

Bedrijf

In Nederland levert onze opdrachtgever zowel producten, systemen, installaties als diensten. Met dit gevarieerde leveringsprogramma bestrijken zij vrijwel alle terreinen van de elektrotechniek en de elektronica. De Nederlandse afnemers uit de zakelijke markt vinden bij onze opdrachtgever totaaloplossingen op het gebied van Power and Gas, Wind Power and Renewables, Power Generation Services, Energy Management, Building Technologies, Mobility, Digital Factory en Process Industries and Drives. Met deze acht divisies geven zij antwoord op de maatschappelijke vragen die de megatrends met zich meebrengen.

Maar weinig organisaties zijn in zoveel landen en industriële branches actief als onze opdrachtgever. Wereldwijd werken er ongeveer 300.000 medewerkers bij onze opdrachtgever, waarvan er 3000 werkzaam zijn in Nederland. Zij bieden een breed scala aan innovatieve oplossingen voor energie-efficiëntie, industriële productiviteit, betaalbare gezondheidszorg en intelligente infrastructuur. De focus ligt daarbij steeds meer op duurzaamheid.

Aanbod

 • Marktconform salaris
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV (in dagen of in toeslag)
 • 8% vakantiegeld
 • Pensioenopbouw

Profiel

 • Je hebt een relevante afgeronde HBO of WO opleiding
 • Je hebt minimaal 3 jaar in een (technisch) commerciële functie
 • Kennis van industriële automatisering is een pré
 • Je bent communicatief vaardig, staat stevig in je schoenen en durft verantwoordelijkheid te nemen
 • Je bent klantgericht, ondernemend, pro-actief en kunt zelfstandig aan de slag
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
Doorsturen