Contractbeheerder E Utiliteit Services Leiden

Doorsturen
 
 • Aanbod € 60.000 - € 70.000
 • Functiegroep Procurement
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9393800
 • Locatie Leiden
 • Contract Via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Als contractbeheerder utiliteit bij Heijmans ben je de schakel tussen onze klanten in de regio Leiden en de monteurs. Jij zorgt dat onderhoud bij grote panden als een gemeentehuis, een zorginstelling of een complex kantorenpand tijdig wordt uitgevoerd. En ondertussen leer je de klant goed kennen: jij weet hoe we van serviceprojecten samen een succes gaan maken.

Functie

Voor klanten ben jij hét gezicht van Heijmans. Jij zorgt dat we afspraken in onderhoudscontracten nakomen en dat rekeningen op tijd door de klant betaald worden. Ook let je er op dat onderhoud op tijd wordt uitgevoerd en dat de juiste monteurs op de juiste plek zijn. En al plan je de monteurs niet zelf in: je bent er wel verantwoordelijk voor dat de werkvoorbereider dit tijdig doen. Jouw relatie met de monteurs is dan ook erg belangrijk. Zij moeten jouw afspraken uiteindelijk gaan waarmaken. Daarom mogen ze je ook altijd bellen met vragen.

De helft van je tijd rijd je van klant naar klant in de regio Leiden en een klein deel van Noord-Holland. Hier luister je naar de wensen van de opdrachtgever. Soms komt het voor dat die meer wil dan alleen onderhoud. Er moet bijvoorbeeld iets verbouwd worden. In dat geval stel jij een offerte op. Is de klant akkoord? Dan zorg jij dat de werkzaamheden worden uitgevoerd. De andere helft van je tijd zit je op kantoor. Hier zorg je dat de financiële doelstellingen van serviceprojecten gehaald worden en houd je het overzicht op lopende contracten. Dit kan gaan om kleine contracten onder de 250.000 euro, maar ook om grote serviceprojecten boven een miljoen euro. Je beheert altijd meerdere contracten, gemiddeld tussen de vier en tien.

De plekken waar je komt? Dat zijn vooral grote bedrijven met complexe elektrotechnische installaties. Denk aan het Binnenhof in het centrum van Den Haag, AEGON of een van de locaties van de Sociaal Economische Raad. Het mooiste is dat iedere klant anders is. Aan jou de uitdaging om een duurzame relatie op te bouwen met al onze klanten!

Bedrijf

Op het regiokantoor van Heijmans Utiliteit in Leiden werken ongeveer 150 collega’s. Samen staan we voor uitdagende serviceprojecten in de omgeving van Leiden. Je bent een belangrijke schakel tussen de werkvoorbereiders, klantmanagement en de buitendiennst en krijgt daarom veel verantwoordelijkheid. Met de sfeer zit het goed. Je collega’s zijn loyaal en houden van gezelligheid: zo bakken we iedere vrijdag friet en sluiten we de week samen af met een drankje.

Werken bij Heijmans
Bij Heijmans hebben we aandacht voor vakmanschap en staat veiligheid voorop. We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Wat we bedenken, kunnen we ook maken. Daar zijn we dan ook trots op. Onze kracht? Samenwerken, naar elkaar blijven luisteren en altijd gaan voor het beste resultaat. Als collega’s stimuleren we elkaar om iedere dag beter te worden. De vrijheid om mee te denken en met plezier naar je werk gaan vinden wij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

Aanbod

 • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden
 • Je salaris wordt gebaseerd op basis van je leeftijd, capaciteiten en prestaties. Wij begrijpen dat goede mensen een goed salaris verdienen
 • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren
 • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen
 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s
 • Goede balans tussen werk en privé: we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten
 • Een smartphone
 • Salaris en ADV dagen volgens de cao Kleinmetaal

Profiel

Jij kunt goed zelfstandig werken en bent ondernemend. Keuzes maken gaat je goed af. Collega’s en klanten weet je te overtuigen en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In alles wat je doet, staat de klant centraal. Ook heb je een luisterend oor voor de monteurs. Jouw communicatieskills zijn dan ook prima op orde. Verder heb je:

 • Minimaal een hbo-diploma elektrotechniek of vergelijkbaar niveau
 • Technisch inzicht en een commerciële drive
 • Gevoel voor financiën
 • Een rijbewijs B
Doorsturen