Business Controller a.i.

Doorsturen
 
  • Aanbod 70.000-90.000 per jaar óf uurtarief €65-€70
  • Functiegroep Finance
  • Dienstverband Parttime
  • Vacaturenummer 9390600
  • Locatie Duiven
  • Contract Detachering via YER, Interim / ZZP
  • Branche Construction

Over deze vacature

De rol van Business Controller Regio’s Qirion is een nieuwe rol om het werkpakket / projectenportfolio, de bijbehorende capaciteit/resources en de P&L/exploitatie van één of meer regio’s goed te beheersen.

Je gaat werken in het team Business Control Qirion dat onderdeel is van Business Control binnen Financiën en rapporteert aan de manager Business Control Qirion.

Functie

Vanuit zelfstartend vermogen weet je deze rol vorm te geven en je positie te verdienen. Je bent een onafhankelijke professional, slagvaardig, risicobewust en positief kritisch. Je bent in staat hoofd- en bijzaken te scheiden. Je bent daarnaast analytisch sterk en je kunt mondeling en schriftelijk effectief communiceren op verschillende niveaus. Je bent nieuwsgierig en wil je graag verdiepen in de Business. Je werkt actief samen met de Business en neemt deel aan regio- en keten-overleggen. Je bent gericht op samenwerken én je kunt challengen, met het Alliander belang als uitgangspunt.
Je bent sparring partner en co-piloot van de regiomanager(s). Je werkt nauw samen met de Project Administrateurs/Coördinatoren, Regio Planners en de collega’s van de afdeling Klant & Portfolio binnen Qirion en waar nodig stem je met hen methoden en technieken af, help je deze te ontwerpen en breng je deze tot implementatie.


Bedrijf

Qirion is de nieuwe naam voor Liandon. Deze dochteronderneming van netwerkbedrijf Alliander onderhoudt het hoog- en middenspanningsnet in een deel van Nederland en creëert duurzame en innovatieve oplossingen voor nieuwe en bestaande energienetten.

Alliander is als netwerkbedrijf verantwoordelijk voor de distributie van energie, zoals elektriciteit, (bio)gas en warmte. Wij produceren of verhandelen zelf geen energie. Dat wordt gedaan door energieleveranciers, inkopers of handelaren. Het grootste deel van de energie die wij regionaal distribueren, komt van energiecentrales en windparken via de internationale en landelijke energienetten van TenneT en Gasunie. Daarnaast leveren steeds meer consumenten en bedrijven door hen zelf geproduceerde energie terug aan onze energienetten.

Aanbod

Het gaat om een tijdelijke opdracht tot eind 2019. Zowel een payroll- als freelance constructie is mogelijk.

Profiel

Een afgeronde HBO/WO-opleiding, economische of bedrijfskundige achtergrond;

  • Minimaal 3 jaar aantoonbaar relevante ervaring in de bouw- of infrasector;
  • Ervaring met projectorganisaties in de bouw/infra en projectmanagement-methodieken;
  • Ervaring/affiniteit met project control methodieken AACE TCM, PoC, etc.;
Doorsturen