Project Manager Industriële Automatisering

Doorsturen
 
 • Aanbod € 35000 - € 50000
 • Functiegroep Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9390100
 • Locatie Noord-Holland
 • Contract Via YER
 • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Onze opdrachtgever is met vijf Nederlandse vestigingen en ruim 200 medewerkers een veelzijdige systeem integrator op het gebied van industriële automatisering. Naast ‘stand-alone’ oplossingen verzorgen wij de automatisering van productielijnen en complete fabrieken. Voor de business unit Industriele Automatisering zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken Project Manager.

Functie

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie en uitvoering van complexe industriële automatiseringsprojecten. Hierbij kun je denken aan projecten in de machinebouw of fabrieken in de food- en maakindustrie. Vanaf ontwerp tot oplevering heb je de leiding en stuur, coach en begeleid je de bij het project betrokken collega’s, leveranciers en onderaannemers. Je stelt een team samen met de juiste kennis, verdeelt het werk en houdt grip op uren, tijd, geld en kwaliteit. Je bent gewend hierin plannings- en monitoring tools te gebruiken. In deze functie geeft je hiërarchisch leiding aan een eigen groep software engineers. Daarnaast neem je deel aan klantoverleggen, adviseer je klanten gevraagd en ongevraagd en zorg je voor goed relatiebeheer. Je bent lid van het MT en rapporteert rechstreeks aan de vestigingsmanager.

Bedrijf

Onze opdrachtgever is met vijf Nederlandse vestigingen en ruim 200 medewerkers een veelzijdige systeem integrator op het gebied van industriële automatisering. Naast ‘stand-alone’ oplossingen verzorgen wij de automatisering van productielijnen en complete fabrieken.

Aanbod

Bij onze opdrachtgever werk je in een informele sfeer samen met vakspecialisten aan gevarieerde en uitdagende projecten. Zij st

imuleren persoonlijke initiatieven en creativiteit van de medewerkers. Hun kernwaarden zijn betrouwbaar, betrokken, kennis en no-nonsense, zowel naar onze klanten als naar onze medewerkers toe. Zij investeren continu in het ontwikkelen van het kennisniveau van onze medewerkers, in de vorm van trainingen en opleidingen, waardoor je het beste uit jezelf en je werk kunt halen.

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een functie met een grote mate van zelfstandigheid. Daarbij hoort een marktconform salaris en 31 vakantie dagen. Je krijgt de beschikking over een lease-auto, laptop en mobiele telefoon. Daarnaast kom je in aanmerking voor een bonus- en winstdelingsregeling en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden.Verder hebben ze een enthousiaste personeelsvereniging, die een paar keer per jaar leuke evenementen organiseert.

Profiel

 • Je hebt een afgeronde technische opleiding op HBO niveau, bij voorkeur in de richting Industriële Automatisering of Elektrotechniek.
 • Je hebt ruime ervaring in het leiden van complexe projecten in de industriele automatisering en bent bekend met het toepassen van gangbare projectmanagement tools en methodieken.
 • Je beschikt over de juiste vaardigheden om klantvragen te vertalen naar een efficiënt ontwikkeltraject.
 • Verder ben je communicatief sterk onderlegd en weet je je team op een enthousiaste manier aan te sturen.
 • Je bent klant- en resultaatgericht,stressbestendig en besluitvaardig.
 • Daarnaast ben je in het bezit van een geldig VCA-VOL diploma en heb je kennis van diverse NEN normeringen.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Doorsturen