Hardware Engineer

Doorsturen
 
  • Aanbod € 35000 - € 50000
  • Functiegroep Energie
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 9374800
  • Locatie Zuid-Holland
  • Contract Via YER
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Ben jij een ervaren hardware engineer en spreekt het je aan om te werken aan uitdagende projecten in de besturingstechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Als Hardware Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en tekenen van elektrotechnische ontwerpen voor schakelpanelen en installaties voor de machinebouw. Je adviseert zowel de interne organisatie als de klant met betrekking tot mogelijkheden en beperkingen van opgegeven klantspecificaties. Je zorgt voor een compleet engineeringpakket waarin alles van a tot z klopt. Tijdens het gehele proces denk je mee, zodat samen met je collega’s het gewenste projectresultaat wordt behaald.

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat sinds 2001 hard- en software voor de machinebouw en de proceswereld ontwerpt en realiseert. Zij zijn een groeiend bedrijf met een no-nonsense cultuur. Zij staan met praktische kennis, creativiteit, innovatie en specialisme garant voor de hoogste kwaliteit voor onze klanten. Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel en daarom realiseren wij onze projecten met aandacht voor People, Planet en Profit. Onze klanten zijn te vinden in food, agro, automotive, olie en gas, maritieme sector en staalindustrie. Deze opdrachtgever heeft vestigingen in Hendrik-Ido-Ambacht, Eersel en Barneveld. Ons bedrijf kenmerkt zich door een open werksfeer waar je werk wordt gewaardeerd. We hebben een hecht team en er worden regelmatig activiteiten voor en door de medewerkers georganiseerd.

Aanbod

Werken bij onze opdrachtgever is werken bij een dynamisch en groeiend bedrijf. Onze opdrahtgever valt onder de cao metaalbewerkingsbedrijven. De arbeidsvoorwaarden zijn bij ons goed geregeld. Denk daarbij aan 25 vakantiedagen, 13 ATV-dagen, een goede pensioenregeling en diverse gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. Het volgen van opleidingen/cursussen is bij ons vanzelfsprekend.

Profiel

Voor onze vestigingen in Hendrik-Ido-Ambacht en Eersel zijn we op zoek naar een ervaren hardware engineer. Je bent fulltime beschikbaar en je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de elektro- of besturingstechniek. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en ben je innovatief, accuraat, zelfstandig en resultaatgericht. De Nederlandse taal beheers je uitstekend. Heb je ervaring met de tekenprogramma’s E-plan en See-Electrical? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken.

Doorsturen