Strategisch adviseur zorgverkoop

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Sales
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9386800
 • Locatie Deventer
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Medical & Health

Over deze vacature

Ben jij van nature een verbinder en weet jij op strategisch niveau het verschil te maken? Heb jij een bedrijfseconomisch hart? Wil jij verder aan de slag binnen een ambitieuze ggz organisatie waar jouw mening telt? Lees dan snel verder!

Voor de dienst Control, Financien en Informatievoorziening (CF&I) binnen de Dimence Groep zijn wij vanuit YER op zoek naar een strategisch adviseur zorgverkoop. CF&I is een van de vier ondersteunende diensten binnen de Dimence Groep.

Functie

Als strategisch adviseur zorgverkoop ben je de spin in het web bij het proces van zorgverkoop. Dat betekent dat je het overzicht en de regie houdt op de budgetafspraken van Dimence. Je initieert en coördineert activiteiten die bijdragen aan het behoud en het vergroten van het marktaandeel en het daarmee samenhangende budget van Dimence. Daartoe ontwikkel je een verkoopstrategie die je vervolgens in overleg met de centrale organisatieonderdelen uitvoert. Onderdeel hiervan is het onderzoeken van mogelijkheden om meer omzet te genereren en het nemen van initiatieven om nieuwe vormen van financiering aan te spreken. Deze adviseur vervult een initiërende functie in het vormgeven van het verkoopproces aan gemeenten in het kader van de WMO.

De strategisch adviseur zorgverkoop onderhoudt de contacten met zorgverzekeraars en voert, binnen vooraf bepaalde kaders (zelfstandig) onderhandelingen met zorgverzekeraars en zorgkantoren. Je bereidt de zorgverkoopgesprekken voor en zorgt voor de aanlevering van de benodigde informatie aan verzekeraars. Na de onderhandeling coördineer je de administratieve afhandeling en bewaak je mede de realisatie van de gemaakte afspraken.

Verder lever je een bijdrage aan het ontwikkelen van een visie op het financieel-economische beleid van Dimence vanuit kansen en bedreigingen in de omgeving. Het op de hoogte zijn van relevante ontwikkelingen in de markt is daarvoor noodzakelijk. Indien nodig vertaal je de ontwikkelingen naar concrete actieplannen die je zelf of in samenwerking met de decentrale organisatieonderdelen uitvoert.

Bedrijf

De stichtingen Dimence, Jeugd GGZ, Transfore, Mindfit, De Kern, WijZ en Impluz vormen samen de Dimence Groep. Samen is het een keten van zorg. Een keten met basis GGZ en forensische psychiatrie, gespecialiseerde GGZ en maatschappelijlke dienstverlening en welzijn. Een grote, solide organisatie met goede relaties met zorgverzekeraars, huisartsen, politie, gemeentes en justitie. Een organisatie die klaar is voor de toekomst.

Werken bij Dimence Groep betekent werken in een ambitieuze organisatie. De kernwaarden gastvrijheid, resultaatgerichtheid en veiligheid dragen bij aan het realiseren van de ambities.Vanzelfsprekend voel je je verbonden met deze kernwaarden. Je bent in staat je aan te passen aan een steeds veranderende omgeving.

Aanbod

De Dimence Groep heeft jou veel te bieden! Zij bieden je een baan in een inspirerende werkomgeving op de locatie in Deventer, voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Voor 36 uur per week ben jij werkzaam in deze uitdagende functie in een hecht team. Je functie is ingedeeld in FWG 65 van de CAO ggz. De CAO biedt een goed pakket arbeidsvoorwaarden en zij bieden eigen aanvullende regelingen. Tevens vinden zij het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en faciliteren dit graag!

Profiel

Wij zijn op zoek naar een commercieel en strategisch adviseur met goede onderhandelingstechnieken die affiniteit en enige ervaring heeft binnen het sociale domein. Tevens iemand die procesmatig te werk gaat en het overzicht behoudt tijdens de waan van de dag.

Verder:

 • Heb je een studie op hbo of wo niveau afgerond in bedrijfseconomische richting.
 • Heb je bij voorkeur kennis van de zorgpakketten en ggz producten of andere financieringsstromen in de gezondheidszorg.
 • Ben je cijfermatig sterk, resultaatgericht, commercieel en communicatief vaardig.
 • Ben je zelfstandig en ondernemend, maar ook een sparringpartner voor je collega’s.
 • Weet je snel te schakelen en vlieg je bedrijfskundige vraagstukken creatief aan.
 • Heb je een flinke dosis doorzettingsvermogen en humor.
 • Bij voorkeur relevante ervaring in de zorgsector (zorgaanbieder of zorgverzekeraar)

Binnen de Dimence Groep kennen zij op dit moment de beweging van Overvloed. Zij zijn met een grote groep mensen aan de slag gegaan om te komen tot een gemeenschappelijke en inspirerende visie op de ontwikkelingen in de maatschappij en de rol van de Dimence Groep en de stichtingen daarin. Zij maken als het ware een “ontdekkingsreis” om er achter te komen op welke wijze zij een betekenisvolle en innovatieve bijdrage kunnen leveren voor de komen jaren. Dit moet zowel de Dimence Groep als de stichtingen helpen om zich verder op grensverleggende wijze te kunnen door ontwikkelen.

Doorsturen