Manager Financien & Control

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Finance
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9386700
 • Locatie Deventer
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Medical & Health

Over deze vacature

Voor onze opdrachtgever Dimence Groep zijn wij voor de dienst Control, Financiën en Informatievoorziening op zoek naar een Manager Financiën en Control.

Deze dienst maakt deel uit van stichting Dimence Groep en bestaat uit drie afdelingen: Salarisadministratie, Financiën en Control en Opbrengstverantwoording. De dienst CF&I draagt zorg voor samenhangend en optimaal financieel en administratief beleid. Onder andere afgestemd voor de Dimence Groep en andere instellingen.

Functie

Als Manager Financiën en Control geef je leiding aan de afdeling Financiën en Control. Samen met je afdeling zorg je ervoor dat de werkzaamheden efficiënt en effectief worden uitgevoerd. De afdeling Financiën en Control is verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekening, managementinformatie en begroting. Daarnaast is de afdeling Financiën en Control verantwoordelijk voor het inrichten van de controlfunctie voor de verschillende stichtingen van de Dimence Groep. Ook analyseer je de exploitatie en jaarcijfers en adviseer je ten aanzien van financieel beleid. Tevens ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van de planning en control cyclus en voor de fiscale zaken van de organisatie.

Als afdelingshoofd Financiën en Control geef je leiding aan de teams Boekhouding, Control en aan de controllers. Het afdelingshoofd is verantwoordelijk voor de teamontwikkeling en kwaliteitsontwikkeling van de afdeling en vervult een verbindende rol. De afdeling Financiën en Control bestaat uit ongeveer 25 fte.

Bedrijf

De stichtingen Dimence, Jeugd GGZ, Transfore, Mindfit, De Kern, WijZ en Impluz vormen samen de Dimence Groep. Samen is het een keten van zorg. Een keten met basis GGZ en forensische psychiatrie, gespecialiseerde GGZ en maatschappelijlke dienstverlening en welzijn. Een grote, solide organisatie met goede relaties met zorgverzekeraars, huisartsen, politie, gemeentes en justitie. Een organisatie die klaar is voor de toekomst.

Werken bij Dimence Groep betekent werken in een ambitieuze organisatie. De kernwaarden gastvrijheid, resultaatgerichtheid en veiligheid dragen bij aan het realiseren van de ambities.Vanzelfsprekend voel je je verbonden met deze kernwaarden. Je bent in staat je aan te passen aan een steeds veranderende omgeving.

Aanbod

De Dimence Groep heeft jou veel te bieden! Zij bieden je een baan in een inspirerende werkomgeving op de locatie in Deventer voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Voor 32 tot 36 uur per week ben jij werkzaam in deze uitdagende functie in een hecht team. Je functie is ingedeeld in FWG 70 van de CAO ggz. De CAO biedt een goed pakket arbeidsvoorwaarden en zij bieden eigen aanvullende regelingen. Tevens vinden zij het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en faciliteren dit graag!

Profiel

Wij zijn op zoek naar een ervaren afdelingshoofd die kan inspireren en verbinden. Je gaat graag mee met de laatste ontwikkelingen en krijgt energie van een dynamische omgeving!

Verder:

 • Heb je een academische opleiding op financieel/ bedrijfseconomisch gebied afgerond, aangevuld met een relevante managementopleiding;
 • Ervaring op financieel gebied in de gezondheidszorg is een pré;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en snel kunnen schakelen tussen de diverse niveaus in de organisatie en de verbindingen kunnen leggen tussen de verschillende teams binnen de afdeling;
 • Ben je een natuurlijk leider, kun je goed samenwerken en ben je communicatief sterk;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving in de zorg en geautomatiseerde financiële administratie is een pré;
 • Ben je van nature initiatiefrijk en creatief in het bedenken van oplossingen.

Doorsturen