Technisch Consultant Industrial Automation BELGIË

Doorsturen
 
  • Aanbod €3.000 - €4.000
  • Functiegroep Human Resource & Recruitment
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 9383000
  • Locatie Antwerpen
  • Contract In dienst van YER
  • Branche Government & Legal

Over deze vacature

Industrial Automation is een bijzonder vakgebied, waarbij kennis van hardware en mechanica gecombineerd wordt met software en IT. In deze branche zijn engineers zo mogelijk nog schaarser dan in andere technische industrieën, een gegeven wat deze job zeer uitdagend maakt. Toch zijn we in staat onze opdrachtgevers te voorzien van geschikte kandidaten en om onze groei door te zetten over de grens zoeken we een nieuwe collega! Ben jij gedreven, ondernemend, proactief en communicatief sterk? Dan komen we graag met je in contact.

Functie

Als Consultant Industrial Automation ben je werkzaam in een ambitieus en succesvol team en zullen de ervaren consultants je begeleiden in jouw inwerktraject. Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van een eigen klantenportefeuille. Je legt contacten, bouwt een netwerk op van specialisten, komt aan tafel bij potentiele opdrachtgevers en vertaalt dit naar een concrete samenwerking. Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt waardoor je een gesprekspartner bent op niveau en de opdrachtgever een passend advies kan geven voor zijn specifieke uitdaging.

Je bouwt zelfstandig aan een sterk netwerk van kandidaten die op detacheringsbasis aan de slag kunnen bij onze opdrachtgevers. Je zorgt voor dat je een blijvende band met de kandidaten en de opdrachtgevers opbouwt waardoor je altijd de perfecte match tussen hun kan realiseren. Kwaliteit, snelheid en heldere communicatie staan hierbij voorop.

Samen met een team van collega Consultants zal je vanuit ons kantoor in de regio Antwerpen aan je landelijke klantenportefeuille werken. Naast efficiënt werken, ondernemen en scoren, vieren we de commerciële successen graag samen. Er worden bij YER regelmatig feestjes georganiseerd en je gaat regelmatig met collega’s iets drinken of een hapje eten. Enthousiasme en humor staan hoog in het vaandel.

Bedrijf

YER is de meest ambitieuze en één van de snelst groeiende recruitment organisaties van Nederland en sinds kort veroveren we ook de Belgische markt. YER Technology is de technische tak van YER waar onze consultants en recruiters zich focussen op het bemiddelen tussen de meest vooraanstaande technische organisaties in Nederland en technische professionals vanaf hbo-niveau. De focus van het Industrial Automation team binnen YER Technology ligt op bedrijven die zich bezighouden met proces automatisering (DCS), machinebouw, PLC-software of system integration. We beheren een mooi, groeiend klantportfolio met in België de key accounts Yokogawa, Schneider Electric en Emerson.

Consultant zijn bij YER betekent kiezen voor een ondernemende en zelfstandige positie met veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid. Je hebt duidelijke doelstellingen en naast een goed salaris is er een nog interessantere koppeling tussen jouw eigen succes en je beloning. Het resultaat telt, waarbij snelheid en kwaliteit essentieel zijn.

Aanbod

Als Consultant werk je samen met een team van enthousiaste en jonge collega’s. We belonen jouw inzet en prestaties met een aansprekend salaris en aantrekkelijke extra’s. De arbeidsvoorwaarden bestaan onder andere uit:

- Werken bij een van de best presterende arbeidsbemiddelaars van de Benelux

- Een team met jonge (24 tot 35 jaar), maar ervaren collega’s

- Doorgroeimogelijkheden op basis van functioneren

- Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid

- Boven marktconform salaris en een niet gemaximeerde, individuele bonusregeling

- Leaseauto en een telefoon

- Een uitgebreid en intensief inwerktraject

- Flexibele werktijden en vrijheid om te ondernemen

- Diverse incentives

Profiel

- Werk- en denkniveau op hbo of wo-niveau met 2+ jaar relevante werkervaring

- Eigen initiatief, sterk organiserend vermogen en een winnaarsmentaliteit

- Enthousiaste persoonlijkheid, sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht

- Je kan goed zelfstandig werken, snel schakelen en overzicht houden in een hectische en dynamische omgeving

- Je hebt een rijbewijs en vindt het niet vervelend om af en toe op diverse plekken je werkzaamheden uit te voeren

Doorsturen