Projectleider werktuigbouwkunde Apeldoorn

Doorsturen
 
 • Aanbod Afhankelijk van ervaring. 50.000-70.000
 • Functiegroep Bouwkunde en Civiele Techniek
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9380000
 • Locatie Apeldoorn
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Construction

Over deze vacature

Gebouwen en installaties worden alsmaar complexer. Er is een groeiende vraag naar totaaloplossingen om op een efficiënte en effectieve manier een compleet gebouw te ontwerpen en te realiseren. Dit maakt de rol van Projectleider Werktuigbouwkunde bij Heijmans Bouw & Techniek tot een uitdaging. Je gaat in deze functie deel uitmaken van een van Nederlands meest vernieuwende bedrijven in de bouwsector!

Functie

Als Projectleider ligt jouw uitdaging in het optimaal realiseren van de integrale projecten,waar jij verantwoordelijk voor bent. Dit zijn projecten van circa 100.000 euro tot 3 miljoen euro. In samenwerking met je team ben je verantwoordelijk voor de planning, materieel- en materiaalvoorziening voor één of meerdere projecten en streef je continu naar een hoge klanttevredenheid. Je optimaliseert het uitvoeringsproces en bent iedere keer weer op zoek naar verbeteringspotentieel. Binnen deze afwisselende functie ben je financieel verantwoordelijk voor jouw project en draag jij mede zorg voor de persoonlijke ontwikkeling van je teamleden. Ook ben jij het ‘gezicht’ van Heijmans en ga jij in gesprek met opdrachtgevers, bouwpartners, adviseurs en leveranciers.

Bedrijf

De vestiging Apeldoorn telt ongeveer 170 collega’s en bestaat uit drie afdelingen: het bedrijfsbureau, de afdeling services en de afdeling projecten. De afdeling projecten is in opbouw en dat betekent dat je in deze functie de kans krijgt om mee te bouwen aan het fundament van de afdeling. Werken bij Heijmans Apeldoorn betekent dat je de voordelen hebt van een regiogerichte organisatie, maar ook de voordelen van het grotere bedrijf op de achtergrond. Voorbeelden van projecten zijn Paleis het Loo en het Openluchtmuseum in Arnhem.

Aanbod

Bij Heijmans hebben we aandacht voor vakmanschap en staat veiligheid voorop. We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Wat we bedenken, kunnen we ook maken. Daar zijn we dan ook trots op. Onze kracht? Samenwerken, naar elkaar blijven luisteren en altijd gaan voor het beste resultaat. Als collega’s stimuleren we elkaar om iedere dag beter te worden. De vrijheid om mee te denken en met plezier naar je werk gaan vinden wij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

Profiel

In alles wat je doet staat het resultaat centraal, je motiveert jezelf en je team om samen tot een goed resultaat te komen. Je durft open en eerlijk te zijn over eventuele fouten zodat we hiervan samen kunnen leren en we continu kunnen verbeteren. Je hebt, voelt en neemt je verantwoordelijkheid voor je taken, werkzaamheden én je team.

 • Je beschikt over een MBO+ of HBO in de richting van Werktuigbouwkunde.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt affiniteit met werken in de utiliteitsmarkt (bouw, techniek, facility management).
 • Je kunt contractuele voorwaarden vertalen naar praktisch passende dienstverlening voor je klant en opdrachtgever. Hierbij ben je initiatiefrijk en staan de klantvraag en kwaliteit voor jou voorop.

Doorsturen