Projectleider werktuigbouwkunde Apeldoorn

Doorsturen
 
 • Aanbod € 50.000 - € 70.000, afhankelijk van ervaring
 • Functiegroep Bouwkunde en Civiele Techniek, Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9380000
 • Locatie Apeldoorn
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Construction

Over deze vacature

Gebouwen en installaties worden alsmaar complexer. Er is een groeiende vraag naar totaaloplossingen om op een efficiënte en effectieve manier complete gebouwen te ontwerpen en realiseren. Dit maakt de rol van Projectleider Werktuigbouwkunde bij Heijmans Bouw & Techniek een mooie uitdaging. Je gaat in deze functie deel uitmaken van een van Nederlands meest vernieuwende bedrijven in de bouwsector!

Functie

Als Projectleider ligt jouw uitdaging in het optimaal realiseren van de integrale projecten waar jij verantwoordelijk voor bent. Dit zijn projecten van circa 100.000 tot 3 miljoen euro. In samenwerking met je team ben je verantwoordelijk voor de planning, materieel- en materiaalvoorziening voor één of meerdere projecten en streef je continu naar hoge klanttevredenheid. Je optimaliseert het uitvoeringsproces en bent altijd op zoek naar verbeteringspotentieel. Binnen deze afwisselende functie ben je financieel verantwoordelijk voor jouw eigen projecten en draag jij mede zorg voor de persoonlijke ontwikkeling van je teamleden. Ook ben jij het ‘gezicht’ van Heijmans en ga je in gesprek met opdrachtgevers, bouwpartners, adviseurs en leveranciers.

Bedrijf

De vestiging Apeldoorn telt ongeveer 170 collega’s en bestaat uit drie afdelingen: het Bedrijfsbureau, de afdeling Services en de afdeling Projecten. De afdeling Projecten is in opbouw, wat inhoudt dat je in deze functie de kans krijgt om mee te bouwen aan het fundament van de afdeling. Werken bij Heijmans Apeldoorn betekent dat je de voordelen hebt van een regiogerichte organisatie, maar ook die van het grotere bedrijf op de achtergrond. Voorbeelden van projecten zijn Paleis het Loo en het Openluchtmuseum in Arnhem.

Aanbod

Bij Heijmans hebben we aandacht voor vakmanschap en staat veiligheid voorop. We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen; van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Wat we bedenken, kunnen we maken. Daar zijn we dan ook trots op. Onze kracht? Samenwerken, naar elkaar blijven luisteren en altijd gaan voor het beste resultaat. Als collega’s stimuleren we elkaar om iedere dag beter te worden. De vrijheid om mee te denken en met plezier naar je werk gaan vinden wij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

Profiel

In alles wat je doet staat het resultaat centraal, je motiveert jezelf en je team om samen tot een goed resultaat te komen. Je durft open en eerlijk te zijn over eventuele fouten zodat we hiervan samen kunnen leren en we continu kunnen verbeteren. Je hebt, voelt en neemt je verantwoordelijkheid voor je taken, werkzaamheden én je team.

 • Je beschikt over een mbo+ of hbo in de richting Werktuigbouwkunde.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt affiniteit met werken in de utiliteitsmarkt (bouw, techniek, facility management).
 • Je kunt contractuele voorwaarden vertalen naar praktisch passende dienstverlening voor je klant en opdrachtgever. Hierbij ben je initiatiefrijk en staan de klantvraag en kwaliteit voor jou voorop.
Doorsturen