Monteur Elektrotechniek

Doorsturen
 
  • Aanbod Max. € 3.000,- bruto per maand
  • Functiegroep Manufacturing
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 9143800
  • Locatie Elsloo
  • Contract Via YER
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Als Monteur Elektrotechniek ben je dagelijks bezig met het monteren en onderhouden van verschillende industriële installaties bij onze klanten.

Functie

Als Monteur Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het monteren, testen, inbedrijfstellen en onderhouden van industriële installaties. Hierbij verricht je zelfstandig of in teamverband montagewerkzaamheden aan elektrotechnische installaties en meet- en regelapparatuur bij uiteenlopende opdrachtgevers. Daarnaast behoort het testen van technische installaties, systemen en apparatuur ook tot jouw taken. Veiligheid staat bij het uitvoeren van onze werkzaamheden centraal, we vinden het daarom belangrijk dat je dit uitstraalt naar onze opdrachtgevers en collega’s.

Bedrijf

Onze opdracthgever is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Ze hechten veel waarde aan de combinatie van mens, techniek en organisatie. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Aanbod

Je gaat projectmatig aan de slag. Je hebt de mogelijkheid om veel te leren en je bezig te houden met een grote variatie in werkzaamheden. Zo kom je in aanraking met verschillende indsutriële installaties bij verschillende opdrachtgevers.

Profiel

Voor deze functie komen we graag in contact met kandidaten die in het bezit zijn van een afgeronde MBO opleiding niveau 3 of 4, richting Elektrotechniek of vergelijkbaar. Kennis van kwaliteits- en veiligheidsnormen vinden wij belangrijk. Daarnaast beschik je over minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Verder ben je praktisch ingesteld, initiatiefrijk en een echte teamplayer.

Doorsturen