Kwantitatief Analist

Doorsturen
 
  • Aanbod € 35.000 - € 50.000
  • Functiegroep Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 9374100
  • Locatie Den Haag
  • Contract Via YER, In dienst van opdrachtgever
  • Branche Education

Over deze vacature

De werkzaamheden zullen voornamelijk liggen op het gebied van het militair optreden, met een focus op optimalisatie- en effectiviteitsvraagstukken. Je zult bezig zijn met het, via simulaties/ modellering, testen van concepten van optreden en technische innovaties binnen huidige en toekomstige militaire operaties.

Je bent onderdeel van verschillende multidisciplinaire projectteams, die veelal zullen bestaan uit medewerkers van de Research Groep Military Operations, maar geregeld worden aangevuld met medewerkers vanuit andere TNO afdelingen of (inter)nationale organisaties buiten TNO.

Je hebt een academische opleiding in vakgebieden zoals toegepaste wiskunde, lucht- en ruimtevaarttechniek, computer science, kunstmatige intelligentie, natuurkunde of soortgelijk. Kennis over en/of affiniteit met het Defensiedomein is een pré.

Je bent gewend om gestructureerd en georganiseerd te werken. Ook ben je een teamplayer met een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.

Functie

In de uitvoering van je werk ben je klant- en resultaatgericht. Je ondersteunt de projectleider en het projectteam bij het boventafel krijgen van complexe klantvragen en je bent instaat mee te denken hoe op basis hiervan de aanpak van het onderzoek kan worden ingericht. Samen met het team werk je toe naar een eindresultaat dat bruikbaar en toepasbaar is voor de klant. Je kunt in korte tijd duidelijke en heldere stukken te schrijven en het geven van presentaties gaat je gemakkelijk af.

Je verricht wetenschappelijk onderzoek, veelal vanuit een kwantitatieve invalshoek, maar je hebt ook voldoende oog en interesse voor de kwalitatieve aspecten die het werk met zich mee brengt. De werkzaamheden zullen voornamelijk liggen op het gebied van het militair optreden. Je bent bezig zijn met het, via simulaties/ modellering, testen van huidige nieuwe concepten en technische oplossingen en het komen tot innovatieve oplossingsrichtingen binnen toekomstige militaire operaties.

Bedrijf

Je werkt in verschillende multidisciplinaire projectteams, die veelal zullen bestaan uit medewerkers van de Research Groep Military Operations, maar geregeld worden aangevuld met medewerkers vanuit andere TNO afdelingen of (inter)nationale organisaties buiten TNO

Aanbod

Profiel

Functie-eisen

Je hebt een academische opleiding in vakgebieden zoals toegepaste wiskunde, lucht- en ruimtevaarttechniek, technische informatica of ICT. Kennis over en/of affiniteit met Defensie is een pré.

Je bent gewend om gestructureerd en georganiseerd te werken. Ook ben je een teamplayer met een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.

In de uitvoering van je werk ben je klant- en resultaatgericht. Je ondersteunt de projectleider en het projectteam bij het boven tafel krijgen van complexe klantvragen en je bent instaat mee te denken hoe op basis hiervan de aanpak van het onderzoek kan worden ingericht. Samen met het team werk je toe naar een eindresultaat dat bruikbaar en toepasbaar is voor de klant. Je kunt in korte tijd duidelijke en heldere stukken te schrijven en het geven van presentaties gaat je gemakkelijk af.

Het werk is in veel gevallen internationaal van karakter en daarom beheers je het Engels in zowel woord als geschrift.

De vacature betreft een zogenaamde vertrouwensfunctie, kandidaten moeten daarom een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren. Daarnaast vormt een veiligheidsonderzoek, uitgevoerd door de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD), onderdeel van de selectieprocedure, dit onderzoek vereist dat men beschikt over de Nederlandse nationaliteit.

Benodigde competenties

Je hebt een academische opleiding in vakgebieden zoals toegepaste wiskunde, lucht- en ruimtevaarttechniek, computer science, kunstmatige intelligentie of natuurkunde of dergelijke. Kennis over en/of affiniteit met het Defensiedomein is een pré.

Je bent gewend om gestructureerd en georganiseerd te werken. Ook ben je een teamplayer met een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.

Kennis van: Java (must), matlab, python en/of C++ (pre)

Doorsturen