Client Director Academy

Doorsturen
 
  • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden + auto
  • Functiegroep Sales
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer 9335100
  • Locatie Amstelveen
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Consultancy & HR

Over deze vacature

Voor Quint in Amstelveen zoekt YER een Client Director Academy. In deze functie ondersteun je organisaties in hun verandering door advies te geven over de opleidingsdiensten en (maatwerk)trainingen van Quint Wellington Redwood.

Functie

Als Client Director Academy ondersteun je organisaties in hun verandering door advies te geven over de opleidingsdiensten en (maatwerk)trainingen van Quint Wellington Redwood. Je bent een volwaardig gesprekspartner op inhoudelijk niveau die in staat is een adequate vertaalslag te maken vanuit de ontwikkel- of veranderbehoefte van organisaties naar concrete maatwerk opleidingstrajecten. Je regisseert het commerciële proces waarbij je samenwerkt met een (internationaal) team van hoogopgeleide en ervaren professionals. Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van Quint Academy door je enthousiasme, ideeën en verbeter­voorstellen. Naast het onderhouden van relaties met bestaande opdrachtgevers, ontwikkel je kansen en breid je je netwerk uit. Je rapporteert aan de directeur van Quint Academy.

Bedrijf

Quint Wellington Redwood –kortweg Quint– richt zich op de professionele groei van business professionals en ondersteunt organisaties bij het ontwerpen en implementeren van hun digitale transformatie naar een succesvolle toekomst. Quint versnelt en verankert het resultaat van transformaties door mensen, processen en technologie met elkaar te verbinden. Quint Academy ontwikkelt maatwerkprogramma’s voor specifieke vraagstukken en doelstellingen waarbij (IT-)professionals worden uitgedaagd om hun prestaties te verbeteren. Talentontwikkeling, kennis en gedrag staan hierbij centraal. De in-company programma’s vergroten bijvoorbeeld de impact van verbeterprogramma’s, dragen bij aan de agility in (IT-)organisaties of helpen de time-to-market van innovaties te verkorten. Quints opdrachtgevers zijn vooraanstaande organisaties uit de profit en non-profit sector over de hele wereld. Verder biedt Quint volop ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Niet voor niets is Quint Wellington Redwood door Great Place to Work® uitgeroepen tot een van de beste werkgevers van Nederland.

Aanbod

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden + auto

Profiel

Afgeronde bachelor- of masteropleiding en aantoonbare ervaring in een commerciële functie. Eén van je belangrijkste drivers is het ondersteunen van opdrachtgevers in verandering. Je bent in staat om klantvraagstukken en verbeter­potentieel te vertalen naar concrete diensten en maatwerk opleidingsproducten. Om deze reden eis je niet alleen veel van jezelf op commercieel niveau, maar ook op inhoudelijk niveau. Je bent gedreven, krijgt energie van klanten adviseren en hebt interesse in Learning & Development. Ervaring met digitale transformatie en IT is geen vereiste maar wel een pre. Verder ben je zelfstandig en heb je een proactieve houding.

Doorsturen