Klantmanager Utiliteit Drachten

Doorsturen
 
 • Aanbod € 4.500 - € 6.500
 • Functiegroep Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9348500
 • Locatie Drachten
 • Contract Via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Niet één, maar 300 bankgebouwen continu in optimale technische staat houden. Of tientallen scholen of een groot ziekenhuis altijd van stroom voorzien. Bij deze en andere grootschalige onderhoudscontracten is voortdurende afstemming met de klant essentieel. Als klantmanager in de regio Noord realiseer jij soepele samenwerkingen met klanten, waardoor Heijmans zijn meerwaarde dubbel en dwars kan bewijzen.

Functie

Je stuurt een team van ongeveer vijftien tot twintig contractbeheerders aan. Zij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van servicecontracten die Heijmans met opdrachtgevers uit Groningen, Drenthe en Friesland heeft. Als klantmanager bewaak je de grote lijnen en zorg je ervoor dat de vestiging een nog hogere klanttevredenheid scoort. Dat doe je door te bouwen aan duurzame relaties met klanten. Zo heb je wekelijks contact met budgetverantwoordelijken bij jouw opdrachtgevers en voer je onder meer klanttevredenheidsgesprekken en periodebesprekingen.

Verbeteren, verslimmen, verduurzamen, dat is de strategie van Heijmans. Maar wat betekent dit voor jouw contracten? Dat zoek je uit. Je zet de koers uit, brengt deze over op je team en houdt ze continu in het vizier. Samen ga je voor uitmuntende en onderscheidende kwaliteit. Ook stimuleer je de verdere ontwikkeling van jouw team en de vestiging.

Welke en hoeveel contracten je onder je hoede krijgt, bepalen we in overleg met jou en je twee collega-klantmanagers. Het kan zijn dat je verantwoordelijk wordt voor één groot contract van bijvoorbeeld € 5 miljoen, maar het kunnen ook twintig kleinere contracten zijn of een combinatie van grote en kleine contracten. Samen kijken we wat past bij jouw wensen en kwaliteiten.

Bedrijf

Heijmans Utiliteit, regio Noord: dat is jouw speelveld. Met als thuisbasis het vestigingskantoor in Drachten. Als je bij hen binnenstapt, merk je het meteen. Iedereen – van monteur tot regiomanager – gaat hier gemoedelijk en collegiaal met elkaar om. Plezier vinden ze belangrijk, in het werk en met elkaar. De lijnen zijn kort en er is volop ruimte om je ambities waar te maken en je ondernemerschap uit te bouwen. Als klantmanager werk je veel samen met de regiomanager en de servicemanager, je twee collega-klantmanagers en natuurlijk het team van contractbeheerders dat je aanstuurt. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor kleine en grote servicecontracten voor utiliteitsklanten in Friesland, Groningen en Drenthe.

Aanbod

 • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
 • Je salaris wordt gebaseerd op basis van je leeftijd, capaciteiten en prestaties. Wij begrijpen dat goede mensen een goed salaris verdienen.
 • Een smartphone (voor een zachte prijs zelfs de allernieuwste), een laptop en een auto van de zaak.
 • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Goede balans tussen werk en privé: we houden het aantal overuren in de gaten en het is in overleg altijd mogelijk om thuis of op een andere locatie te werken.
 • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.

Profiel

Ambitie en ondernemerschap, dat zijn eigenschappen die jou op het lijf geschreven zijn. Het kan zomaar zijn dat we jou over een paar jaar in een andere functie aantreffen. Want je wilt je graag verder ontwikkelen en houdt van nieuwe uitdagingen. Afwachten is niet jouw stijl. Zie je kans om meer uit een contract te halen of om jouw team verder te professionaliseren? Dan ga je daarvoor en neem je het initiatief. Hierachter schuilt een duidelijke visie, gecombineerd met een sterk marktinzicht.

Verder heb je:

 • Een hbo-diploma, bijvoorbeeld in de richting (technische) bedrijfskunde, werktuigbouwkunde of elektrotechniek.
 • Affiniteit met techniek en bij voorkeur relevante werkervaring.
 • Een rijbewijs B.
Doorsturen