Projectleider W - Utiliteit

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Bouwkunde en Civiele Techniek
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9311000
 • Locatie Leiden
 • Contract Via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Ben jij op zoek naar een functie met veel verantwoordelijkheid en streef je naar hoge klanttevredenheid? Lees dan snel verder!

Functie

Als Projectleider ligt jouw uitdaging in het optimaal realiseren van de integrale projecten, waar jij verantwoordelijk voor bent. Dit zijn projecten van circa 100.000 euro tot 3 miljoen Euro. In samenwerking met je team ben je verantwoordelijk voor de planning, materieel- en materiaalvoorziening voor één of meerdere projecten en streef je continu naar een hoge klanttevredenheid. Je optimaliseert het uitvoeringsproces en bent iedere keer weer op zoek naar verbeteringspotentieel. Binnen deze afwisselende functie ben je financieel verantwoordelijk voor jouw project en draag jij mede zorg voor de persoonlijke ontwikkeling van je teamleden. Ook ben je het ‘gezicht’ van Heijmans en ga je in gesprek met opdrachtgevers, bouwpartners, adviseurs en leveranciers.

Bedrijf

Je werkt in deze functie bij Heijmans Utiliteit, vestiging Leiden. Dit is een vestiging met circa 150 medewerkers. Zij werken samen aan uitdagende serviceprojecten binnen de utiliteit. Je team bestaat uit een aantal enthousiaste installatiecollegae, aangevuld met bouwtechnici die in een gezonde mix van jong talent en senior deskundigheid samenwerken om de projecten tot een succes te maken. Projecten worden zowel in opdracht van derden als in eigen projectontwikkeling gerealiseerd. Voorbeelden van projecten zijn het LUMC Ziekenhuis, Universiteit Leiden en de Gemeente Leiden.

Aanbod

Heijmans Utiliteit is groot, maar toch ook klein. En goed in wat ze doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Hier worden ze alleen nog maar beter in. Hun focus ligt namelijk op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dit doen ze door vooruit te kijken en de gebruikers van de wegen, gebouwen en woningen die we bouwen en onderhouden centraal te stellen. Hun welzijn en wensen staan altijd voorop. Net als veiligheid. Ze zetten grote digitale stappen, bieden datagedreven diensten, gaan voor 100% circulair en energieneutraal bouwen en willen de beste werkgever uit hun sector zijn. Hun kracht? Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken vinden zij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

Profiel

In alles wat je doet staat het resultaat centraal, je motiveert jezelf en je team om samen tot een goed resultaat te komen. Je durft open en eerlijk te zijn over eventuele fouten zodat ze hiervan samen kunnen leren en ze continu kunnen verbeteren. Je hebt, voelt en neemt je verantwoordelijkheid voor je taken, werkzaamheden én je team.

 • Je beschikt over een hbo-opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt affiniteit met werken in de utiliteitsmarkt (bouw, techniek, facility management)
 • Je kunt contractuele voorwaarden vertalen naar praktisch passende dienstverlening voor je klant en opdrachtgever. Hierbij ben je initiatiefrijk en staan de klantvraag en kwaliteit voor jou voorop
Doorsturen