Werkvoorbereider Security, Comfort (HVAC) & Fire

Doorsturen
 
 • Aanbod € 33.000 - € 49.500
 • Functiegroep Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9337100
 • Locatie Zuid-Holland
 • Contract Via YER
 • Branche Manufacturing, Consultancy & HR

Over deze vacature

Wil jij voorop lopen in de markt, als eerste in aanraking komen met de nieuwste technologieen en innovaties én werken voor de pionier op het gebied van onder andere efficient energiegebruik, industriële productiviteit en intelligente infrastructuur? Dan is dit voor jou de perfecte functie.

Functie

Voor de afdeling Projects (een afdeling binnen Smart Infrastructure) zoeken wij voor onze opdrachtgever een getalenteerde en gedreven Werkvoorbereider. Iemand die het beste uit zichzelf én uit onze techniek wil halen. In deze functie maak je deel uit van een Project Support team van 9 collega Werkvoorbereiders. De afdeling Projects heeft ook nog 26 projectleiders. Als Werkvoorbereider ondersteun je hen op technisch inhoudelijk, logistiek en organisatorisch vlak. Je rapporteert aan de teamlead Project Support en de projectleiders aan wie je ondersteuning biedt. Wat worden jouw verantwoordelijkheden?

 • Vooraf overleggen met de technici, derde partijen en leden van de projectgroep over de inhoud en wijze van uitvoering van de overeengekomen werkzaamheden;
 • Ondersteunen van de projectmanager in het opstellen en up-to-date houden van planning;
 • Verzorgen van accurate documentatie omtrent het project, calculeren meer/minderwerk en overdracht naar service in de daarvoor geldende ERP (SAP), Project Managementsystemen (PMCT) en calculatiesystemen (O2O);
 • Bewaken voortgang van het project en escalatiefunctie naar project manager;
 • Instrueren van externe partijen onder verantwoording van de projectmanager ten aanzien van de uit te voeren montage- en bekabelingswerkzaamheden;
 • Selecteren van de juiste materialen;
 • Coördineren tijdige leveringen van engineering, inbedrijfsstellingsresources en materialen on-site.

Bedrijf

In Nederland levert onze opdrachtgever zowel producten, systemen, installaties als diensten. Met dit gevarieerde leveringsprogramma bestrijken zij vrijwel alle terreinen van de elektrotechniek en de elektronica. De Nederlandse afnemers uit de zakelijke markt vinden bij onze opdrachtgever totaaloplossingen op het gebied van Power and Gas, Wind Power and Renewables, Power Generation Services, Smart Infrastructure, Mobility, Digital Factory, Process Industries and Drives en Healthcare. Met deze negen divisies geven zij antwoord op de maatschappelijke vragen die de megatrends met zich meebrengen.
Maar weinig organisaties zijn in zoveel landen en industriële branches actief als onze opdrachtgever. Wereldwijd werken er zo’n 300.000 medewerkers bij onze opdrachtgever, waarvan er 3000 werkzaam zijn in Nederland. Zij bieden een breed scala aan innovatieve oplossingen voor energie-efficiëntie, industriële productiviteit, betaalbare gezondheidszorg en intelligente infrastructuur. De focus ligt daarbij steeds meer op duurzaamheid.

Als technologiepartner, adviseur, dienstverlener, systeemintegrator en productleverancier biedt de divisie Building Technologies oplossingen voor brandveiligheid, veiligheid, intelligente gebouwen, verwarming, ventilatie, airconditioning en energiebeheer. De divisie is 's werelds marktleider voor veilige, energie-efficiënte en milieuvriendelijke gebouwen.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt je een fulltime baan in een innovatieve en professionele werkomgeving, waar veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Zo beschikt zij over een eigen learning-afdeling, waarin zij zelf trainingen aanbiedt. Verder krijg je 27 verlofdagen en 13 ADV-dagen per jaar. Waardering, kansen en mogelijkheden zijn sleutelwoorden bij deze opdrachtgever. Van flexibele beloning tot mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in de maatschappij en van carrièremogelijkheden tot een veilige, gezonde en moderne werkomgeving.

Profiel

Voor onze opdrachtgever zoeken we een aanpakker met verantwoordelijkheidsgevoel, die nauwkeurig werkt, overzicht bewaart in een dynamische werkomgeving, zijn of haar technisch inhoudelijke en ondersteunende rol gedegen invult, collegiaal is en bereid is vakinhoudelijke opleidingen en trainingen te volgen.

Wat heb je nodig om voor deze functie in aanmerking te komen?

 • Minimaal een technische mbo-opleiding, bij voorkeur mbo Electrotechniek of Industriële Automatisering;
 • Werk-/stage-ervaring in een technische werkomgeving (bijvoorbeeld in de installatie-branche) is een pre;
 • Affiniteit met de drie vakgebieden Security/Comfort (HVAC)/Fire is een pre;
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Doorsturen