Projectmanager ondergrondse infra

Doorsturen
 
 • Aanbod Tot € 80.000
 • Functiegroep Engineering, Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9266000
 • Locatie Arnhem
 • Contract Via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Voldoen aan de energievraag van klanten en het net in regio Oost, dáár draait het om in jouw functie!

Liander is een netbeheerder. Zodoende legt Liander kabels en leidingen aan op het gebied van gas en elektra en beheert men het energienetwerk in je regio. Jouw meterkast is er waarschijnlijk op aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven. Liander is geen energieleverancier, maar maakt het mogelijk dat anderen energie kunnen leveren. Meestal merk je dus helemaal niets van Liander. Je drukt op het lichtknopje of zet de verwarming aan, Liander zorgt ervoor dat het werkt. Liander maakt onderdeel uit van Alliander. Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben, voor wonen, werken, vervoer en recreatie. Ze staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie; nu en in de toekomst. Dat is waar zij iedere dag samen aan werken. Ze bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende, slimme ideeën en ruimte voor energie.

Je gaat werken bij de afdeling 'Aanleg'. Samen met jouw collega’s zorg je voor veilig en betrouwbaar energietransport van vandaag én morgen. Jouw team ontwerpt infrastructuren op het gebied van laagspanning en middenspanning.

Functie

Als Projectmanager zorg je dat Liander haar projecten ten behoeve van het uitbreiden, vervangen of aansluiten van kabels tijdig heeft voorbereid en uitgevoerd. Je overlegt regelmatig met gemeentes, overheidsinstellingen, eindklanten of projectontwikkelaars om kansen voor Liander te ontdekken. Welke projecten gaan spelen en wat moet Liander hiervoor doen? Zodra de projecten concreet worden, beleg je de voorbereiding bij één van de Engineers in jouw team, waarbij je stuurt op kosten, tijdigheid en kwaliteit. Je neemt namens Liander mogelijk deel aan combi-overleggen met andere infra-bedrijven zoals Vitens en UPC om projecten in de regio gelijktijdig uit te kunnen voeren. Vanaf de intake tot de afronding van infrastructurele projecten voel jij je verantwoordelijk voor de voortgang. Risico's signaleer je en los je op, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je coördineert in de werk-keten doorlopend meerdere projecten en stuurt een team aan van Engineers en Uitvoerders. Zij bereiden de projecten technisch en inhoudelijk voor en zorgen voor de juiste uitvoering waarna jij overkoepelend alles coördineert.

Bedrijf

Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij Liander. YER is sinds 1987 actief in de arbeidsbemiddeling en gaat voor kwaliteit en open communicatie. YER is de partner op het gebied van Finance, Technology en Public, voor ambitieuze starters tot en met ervaren techneuten. Door onze gestructureerde en persoonlijke aanpak zijn we uitgegroeid tot partner van vele organisaties door heel het land. Gedurende de periode waarin je actief bent bij Alliander, zullen wij je nauwgezet coachen en begeleiden. Naast de mooie uitdaging bij Liander, heb je dus ook het vangnet YER waar je ten alle tijden op terug kan vallen. Hoe fijn is dat? Na 1 jaar gewerkt te hebben voor YER, is het doel om over te gaan naar Liander en daar in vast dienstverband te treden. De aanvraag betreft dan ook een deta-vast aanvraag (detachering naar vast dienstverband).

Aanbod

Een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je ontvangt een goed arbeidsvoorwaardenpakket en zodra je in dienst treedt bij Alliander verkrijg je ook een set aan secundaire voorwaarden die je zelf kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van extra vrije dagen of mogelijkheden voor ouderschapsverlof. Ook zijn er ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen.

Profiel

Met jouw ervaring weet je projecten succesvol af te ronden en je team te professionaliseren. Jij snapt wat er gebeurt in de infra-wereld en hebt al eerder gewerkt met elektra-projecten zoals uitbreidingen, aansluitingen of reconstructies. Je bent resultaatgericht en daagt je omgeving uit om te verbeteren. Voor je Teamleider ben je een gelijkwaardig sparringpartner. Hoewel je oog hebt voor details, ben je in staat om het overzicht te houden over een groot aantal complexe projecten. Je bent klantgericht, ondernemend en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent bekend in de infra-wereld en hebt eerder gewerkt met elektra- en/of gasprojecten. Verder kun je goed plannen en organiseren. Ook heb je:

 • Een afgeronde Hbo-opleiding (eis!) in een technische richting;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Aantoonbare ervaring met infra projecten;
 • Kennis van operationeel management (prestatiemanagement, capaciteitsmanagement en verbetermanagement);
 • Kennis van of affiniteit met de uitvoeringsorganisatie van een netbeheerder.

Interesse of twijfel je of je voldoet aan het functieprofiel? Neem in dat geval zeker het contact op!

Doorsturen