Commissioning Manager

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Engineering, Bouwkunde en Civiele Techniek, Energie
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9298300
 • Locatie Bodegraven
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Construction

Over deze vacature

Opdrachtgevers vragen om een betrouwbaar, onafhankelijk advies waarbij er een groeiende behoefte is aan het borgen van de kwantiteit, kwaliteit, functionaliteit en het garanderen van prestaties. DWA heeft een aanpak die leidt tot bijna geen klachten op het gebied van comfort, duurzaamheid, energiebesparing en betaalbaarheid. Ze beschikt over kennis en heeft hiervoor moderne tools ontwikkeld. Geef haar het vertrouwen en de ruimte (op basis van heldere (contract)afspraken), dan neemt ze de verantwoordelijkheid voor de gebouwprestaties. De missie van DWA luidt "Wij maken duurzaamheid werkend."

Functie

Binnen team Quality is er ruimte voor een enthousiaste, ervaren Commissioning Manager. Als Commissioning Manager bij DWA heb je de verantwoordelijkheid voor de commissioning van nieuwe en bestaande installaties bij vele grote opdrachtgevers van DWA. Dit omvat het ontwikkelen en uitvoeren van een strategie voor een specifiek commissioning-project en het verantwoordelijk zijn voor het budget van de commissioning-activiteiten.

Samen met de specialist(en) Commissioning vorm je een hecht team. Je werkt samen en voert mede commissioning-plannen uit. Je bewaakt de planning van toonaangevende bouwprojecten en voert zelfstandig kwaliteits/montage-inspecties uit. Je aanwezig bij testen, voorafgaand aan overdracht/oplevering, en legt deze vast. Je onderhoudt contact met de (interne) opdrachtgever en de uitvoerende partijen om af te stemmen, de voortgang te bespreken en om de relatie verder uit te bouwen. Ook houd je audits bij t.b.v. verificatie en validatie van installaties.

In ex- en interne overleggen treed je op als inhoudelijk installatie-expert. Kortom, je overziet het bouwproces, bewaakt de kwaliteit en stuurt waar nodig bij.

Bedrijf

DWA werkt aan het verhogen van de kwaliteit van de leefomgeving en aan het verlagen van het energiegebruik. Het begrip ‘rentmeesterschap’ is de basis voor haar morele kompas, de ‘centrale waarde’ van haar onderneming.

Binnen het bureau heerst een open, informele en collegiale sfeer. Er is veel ruimte voor creativiteit, ontwikkeling en eigen initiatief. Van nieuwe medewerkers krijgt DWA steevast de reactie dat collega’s ervoor open staan om elkaar te helpen en om kennis te delen. Op tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers scoorde DWA in 2017 gemiddeld een 8,1 (medewerkersonderzoek Effectory). In februari 2018 reikte Effectory zelfs het maximale aantal (3) sterren voor Goed Werkgeverschap aan DWA uit!

Aanbod

 • Marktconform salaris
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door volgen van interne en externe opleidingen en coaching
 • Inzicht in jouw unieke Talenten Top 5
 • Uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket;
  - Pensioenregeling;
  - 32 vakantiedagen op fulltime basis;
  - Korting op diverse verzekeringen;
  - Mogelijkheid tot het flexibel combineren van werk en privé.

Profiel

Je beschikt over een afgeronde mbo+/hbo-opleiding Werktuigbouwkunde en/of Electrotechniek, Mechanical engineering (MIT/HIT-opleiding of gelijkwaardig), TVVL-diploma Commissioning is een pre.

Samen met DWA wil je een bijdrage leveren aan het duurzamer maken van deze wereld.

De standplaats van deze functie is Bodegraven, werkgebied is Randstad en omgeving.

Doorsturen