Adviseur Real Estate

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Facility & Real Estate, Consultancy
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9273100
 • Locatie Amersfoort
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Construction

Over deze vacature

Zet jij je tanden graag in complexe, strategische vastgoed vraagstukken? Ben jij ondernemend, resultaatgericht en heb je kennis van of affiniteit met haalbaarheidsstudies of huisvestingsvragen?

Ben je financieel onderlegd en analytisch sterk? Lees dan verder!

Functie

Als Adviseur Real Estate richt je je op opdrachten die zich bevinden op het snijvlak van vastgoed, organisaties binnen de (semi)overheid en het bedrijfsleven.

Op het gebied van vastgoed werk je aan complexe opgaves zoals vastgoedvisies, strategische huisvestingsplannen, businesscases en portfoliomanagement. Op het gebied van organisatieadvies gaat het bijvoorbeeld om organisatie-inrichting en ontwikkelingsvraagstukken of om businesscases voor in- of uitbesteding.

Jij weet als geen ander dat het succes van vastgoed niet alleen gaat om de stenen, je begeleidt en adviseert de gebruiker ook op gedrag. Voorbeelden hiervan zijn het opstellen van businesscases voor het uitbesteden van vastgoedonderhoud voor een gemeente, een strategisch vastgoedplan voor een universiteit, het inrichten van portfoliomanagement voor een veiligheidsregio of het opstellen van een businesscase voor huisvestingsopties.

Je herkent nieuwe trends en denkt na over de toekomstige ontwikkelingen in het vak en de markt. Je weet deze te vertalen naar nieuwe ideeën en inzichten resulterend in oplossingen voor de opdrachtgevers. Daarnaast heb je de drive om je netwerk uit te breiden.

De adviesgroep Huisvesting, Vastgoed en Facility Management
De opdrachtgevers zijn beslissers in het bedrijfsleven, bij de rijksoverheid en lokale overheden, bij onderwijsinstellingen en bij organisaties in de sector sport en cultuur. De adviesgroep bestaat uit circa 35 gedreven en eigenwijze professionals met diverse achtergronden. Afhankelijk van de omvang van de opdracht werken ze in grote of kleine teams en vertalen ze de ontwikkeling van organisaties naar goede, duurzame en slimme huisvesting. Hierbij maken ze gebruik van verschillende expertises binnen en buiten de adviesgroep, waaronder strategisch huisvestingsadvies, projectmanagement, corporate real estate management, innovatie, design thinking en organisatieontwikkeling. De gecombineerde kennis van deze collega’s is de kracht van Twynstra Gudde.

Bedrijf

TwynstraGudde adviseert overheid en bedrijfsleven op veel van de grote en urgente thema’s van deze tijd. Denk aan veiligheid, diversiteit, mobiliteit, duurzaamheid, energie, financiën en gezondheid. Ze biedet haar opdrachtgevers unieke, werkbare oplossingen en brengt complexe projecten en programma’s tot een goed einde. De adviseurs geloven in denken, durven én doen en halen het beste uit hunzelf om opdrachtgevers daadwerkelijk verder te helpen. Daardoor heeft ze als organisatie een directe impact op (toekomstige) maatschappelijke en economische ontwikkelingen en dus een grote impact op morgen.

Aanbod

Werken bij de adviesgroep Huisvesting, Vastgoed en Facility Management betekent voor jou een marktconform salaris, een goede mobiliteitsregeling, ruime ontwikkelingsmogelijkheden, in een leuk en gedreven team van zowel jonge talenten als ervaren professionals. Daarnaast biedt Twynstra Gudde je een (intern) opleidingsprogramma en werk je met leuke gedreven collega’s die zowel binnen als buiten het werk veel lol maken en plezier hebben.

Een van de adviseurs; “Werken bij Twynstra Gudde is voor mij de ontwikkeling doormaken naar een ervaren en professionele adviseur waarbij ik samen met mijn collega’s continu werk aan het onderscheidend vermogen van onze expertises”.

Wil je meer weten over wij werken? Bekijk dan dit filmpje.

Profiel

 • Je hebt een afgeronde wo-opleiding, bijvoorbeeld vastgoedkunde of (technische) bedrijfskunde
 • Je hebt een aantal jaar relevante werkervaring met vastgoed en/of organisatievraagstukken
 • Analytisch sterk en financieel onderlegd
 • Kennis en ervaring met effectieve en efficiënte inrichting van processen
 • Ondernemend en zelfstandig in het uitvoeren van opdrachten
 • Je bent assertief en gericht op samenwerken
Doorsturen