Project manager ondergrondse infra

Doorsturen
 
 • Aanbod Tot € 70.000
 • Functiegroep Engineering, Bouwkunde en Civiele Techniek
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9270800
 • Locatie Amsterdam
 • Contract Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Voldoen aan de energievraag van klanten en het net in regio West, dáár draait het om in jouw functie!

Functie

Je gaat werken bij de afdeling 'Aanleg'. Samen met je collega’s zorg je voor veilig en betrouwbaar energietransport van vandaag én morgen. Je team ontwerpt infrastructuren op het gebied van laagspanning en middenspanning. Als Projectmanager zorg je dat Liander haar projecten ten behoeve van het uitbreiden, vervangen of aansluiten van kabels tijdig heeft voorbereid en uitgevoerd. Je overlegt regelmatig met gemeentes, overheidsinstellingen, eindklanten of projectontwikkelaars om kansen voor Liander te ontdekken. Welke projecten gaan spelen en wat moet Liander hiervoor doen? Zodra de projecten concreet worden, beleg je de voorbereiding bij één van de Engineers in jouw team, waarbij je stuurt op kosten, tijdigheid en kwaliteit. Je neemt namens Liander mogelijk deel aan combi-overleggen met andere infra-bedrijven zoals Vitens en UPC om projecten in de regio gelijktijdig uit te kunnen voeren. Vanaf de intake tot de afronding van infrastructurele projecten voel jij je verantwoordelijk voor de voortgang.

Risico's signaleer je en los je op, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je coördineert in de werkketen doorlopend meerdere projecten en stuurt een team aan van Engineers en Uitvoerders. Zij bereiden de projecten technisch en inhoudelijk voor en zorgen voor de juiste uitvoering waarna jij overkoepelend alles coördineert.

Bedrijf

Liander is een netbeheerder. Liander legt kabels en leidingen aan en beheert het energienetwerk in de regio. Jouw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven. Liander is geen energieleverancier, maar maakt het mogelijk dat anderen energie kunnen leveren. Meestal merk je dus helemaal niets van ons. Je drukt op het lichtknopje of zet de verwarming aan; Liander zorgt dat het werkt.

Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben, voor wonen, werken, vervoer en recreatie. Liander staat voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie; nu en in de toekomst. Dat is waar men iedere dag samen aan werkt. Liander bieden haar professionals ruimte voor vernieuwende, slimme ideeën en ruimte voor energie.

Aanbod

Een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Uiteraard hoort hier een prima salaris bij in schaal 8 (€ 4.105 op basis van 38 uur) met een mogelijke doorgroei naar schaal 9. Verder ontvang je een set aan secundaire voorwaarden die je zelf kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van extra vrije dagen of mogelijkheden voor ouderschapsverlof. Ook zijn er ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen.

Standplaats Amsterdam Basisweg (3 dagen) en ongeveer 2 dagen per week in de regio (Alkmaar, Amsterdam, Haarlem of Leiden (afhankelijk van de projectdruk).

Profiel

Met jouw ervaring weet je projecten succesvol af te ronden en je team te professionaliseren.

Jij snapt wat er gebeurt in de infra-wereld en hebt al eerder gewerkt met elektra-projecten zoals uitbreidingen, aansluitingen of reconstructies. Je bent resultaatgericht en daagt je omgeving uit om te verbeteren. Voor je Teamleider ben je een gelijkwaardig sparringpartner. Hoewel je oog hebt voor details, ben je in staat om het overzicht te houden over een groot aantal complexe projecten. Je bent klantgericht, ondernemend en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent bekend in de infra-wereld en hebt eerder gewerkt met elektra- en/of gasprojecten. Verder kun je goed plannen en organiseren. Ook heb je:

 • Een afgeronde hbo-opleiding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Aantoonbare ervaring met infraprojecten;
 • Kennis van operationeel management (prestatiemanagement, capaciteitsmanagement en verbetermanagement);
 • Kennis van of affiniteit met de uitvoeringsorganisatie van een netbeheerder.

Interesse? Laat dan zeker je gegevens achter en dan nemen we contact met je op!

Doorsturen