Projectmanager WSP Kop van Noord Holland

Doorsturen
 
  • Aanbod schaal 11
  • Functiegroep Energie
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer 9246000
  • Contract Interim / ZZP
  • Branche Government & Legal

Over deze vacature

Ben jij een gedreven Projectmanager die functioneel leiding kan geven aan een team van gemiddeld 6 a 7 FTE in de kop van Noord-Holland? Heb je een commerciele drive in combinatie met gemeentelijke ervaring? En weet jij als geen ander hoe het is om te schakelen tussen verschillende bestuurders? Dan ben ik op zoek naar jou!

Functie

De Projectmanager is verantwoordelijk voor het creëren van een goed functionerend team, gericht op het bewerken van de arbeidsmarkt om werk te creëren en de match-mogelijkheden tussen mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en de arbeidsmarkt te vergroten. Het WSP Kop van Noord Holland zal in de komende periode een forse stap moeten zetten in de herkenbaarheid en vindbaarheid door werkgevers in en buiten de regio. Het ultieme doel is dat het WSP Kop van Noord Holland voor deze werkgevers een natuurlijke samenwerkingspartner is bij het opvullen van vacatures. Het team WSP Kop van Noord Holland bestaat uit accountmanagers van de vier gemeenten en van het UWV. De Projectmanager geeft functioneel leiding aan de accountmanagers van de gemeenten en het UWV en stuurt het volledige team aan om efficiënt te werken aan de uitvoering en invulling van het marktbewerkingsplan en andere relevante doelstellingen. Daarnaast vertegenwoordigt de Projectmanager het WSP Kop van Noord Holland in de arbeidsmarktregio en diverse overleggremia. Een ambtelijke stuurgroep van de 4 gemeenten en het UWV is de opdrachtgever en draagt zorg dat de Projectmanager gefaciliteerd en waar nodig ondersteund wordt.

Bedrijf

Wij zoeken een strategische, commerciële, werkgevergerichte ondernemer met aantoonbare ervaring en kunde binnen het werkveld arbeidsbemiddeling. Een natuurlijk leider met overwicht die op tactisch en operationeel niveau kan opereren. Daarnaast is het van belang dat de Projectmanager hands-on, creatief, innovatief, resultaatgericht en stressbestendig is aangelegd. Voor de functionele aansturing van het team zijn een coachende aanpak en sterke management-vaardigheden noodzakelijk. Daarbij schuwt de Projectmanager niet om zelf ook de handen uit de mouwen te steken als er stukken geproduceerd moeten worden. Tenslotte is gevoel voor de politiek bestuurlijke omgeving en in staat zijn om een vertaalslag te maken tussen de politiek bestuurlijke context en de uitvoering een must.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie tegen een marktconform tarief. De werkzaamheden vinden afwisselend plaats verspreid over de regio Kop van Noord Holland. Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van een jaar voor 36 uur per week met de mogelijkheid tot verlenging met nogmaals een jaar (maximaal 2 jaar). Halfjaarlijks zal worden geëvalueerd.

Profiel

  • Bestuurlijke of Juridische WO opleiding
  • Gemeentelijke ervaring
  • Kennis vanuit de arbeidsbemiddeling
Doorsturen