Supply Chain Specialist

Doorsturen
 
  • Aanbod € 50.000 - € 65.000
  • Functiegroep Supply Chain
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 9238500
  • Locatie Noord-Holland
  • Contract Detachering via YER
  • Branche Manufacturing, Medical & Health

Over deze vacature

Heb jij ervaring met complexe voorraadplanningsvraagstukken en heb je een achtergrond in supply chain management, technische bedrijfskunde of econometrie? Ben je een expert in het overzien van complexe processen? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Functie

De Supply Chain Specialist is een analytische functie voor het optimaliseren van de ruilartikelkringloop binnen de afdeling supply chain and poolmanagement. Een van de voornaamste bezigheden is het inrichten en de evaluatie van de ruilartikelkringloop (supply chain) per vliegtuigtype. Dit op een wijze dat enerzijds wordt voldaan aan het gestelde service levels en anderzijds een zo economisch mogelijke afstemming wordt verkregen tussen de verbonden kosten aan het in voorraad nemen en houden van componenten, inclusief logistieke en maintenance kosten en kosten voortvloeiend uit tekorten.

Als Supply Chain Specialist maak je afspraken met interne repair shops en geef je opdracht aan de inkoopafdeling om met externe leveranciers contracten af te sluiten (zowel nieuwe contracten als renewal van contracten). Je ondersteunt het aanmaken van recommandaties van voorraden voor klanten van Component Services (CS) en voor het optimaliseren van de (pool)voorraden. Je rapporteert over de reliability van componenten en doet aanbevelingen ter verbetering ervan. Tevens ben je projectleider van toegewezen projecten, vertegenwoordig je Component Services in diverse overleggen om de Total Cost of Ownership voor componenten te minimaliseren. Daarnaast is een belangrijk deel om de forecasting zo nauwkeurig mogelijk te krijgen.

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een zeer bekende vliegmaatschappij. De organisatie kenmerkt zich door een hands-on, praktische inslag.

Aanbod

Naast een uitdagende werkomgeving en prettige, informele werksfeer biedt onze opdrachtgever een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard is het salaris afhankelijk van jouw werkervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast heb je op jaarbasis 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Er zijn mogelijkheden tot het volgen van opleidingen op het gebied van Lean, procesoptimalisatie en doorgroeimogelijkheden.

Profiel

Voor deze vacature zoeken wij kandidaten met minimaal twee jaar werkervaring (Bij voorkeur als supply chain engineer of specialist) met een afgeronde universitaire opleiding in de richting supply chain management, technische bedrijfskunde of econometrie. Je bent in staat complexe processen te overzien (helicopter-view), je hebt ervaring met complexe voorraadplanningsstukken en projectmatig werken. Daarnaast heb je kennis van bedrijfseconomie met name op het gebied van investeringen en kostenbepalingsvraagstukken. Je hebt uitstekende analytische vaardigheden en weet mensen te overtuigen. Het realiseren van doelen, plannen en organiseren, initiatief nemen, organisatiebewustzijn en vakkundigheid zijn competenties die op jou van toepassing zijn.

Doorsturen