Learning & Development Consultant

Doorsturen
 
  • Aanbod in overleg
  • Functiegroep Human Resource & Recruitment
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 9190900
  • Locatie Nijmegen
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Manufacturing, Transportation & Logistics

Over deze vacature

Voor Alewijnse (een gerenomeerd, innovatief, internationaal opererende, technische dienstverlener binnen de Maritieme Sector) zijn wij op zoek naar een ervaren Learning & Development Consultant.

Functie

In deze functie ben je degene die verantwoordelijk is voor het vormgeven van Learning & Development (L&D) bij Alewijnse. Je adviseert op tactisch en strategisch niveau (van medewerker tot board) over L&D-vraagstukken en vertaalt de ontwikkelbehoefte binnen de organisatie naar ‘state of the art’ oplossingen waarbij de medewerker centraal staat. Je adviseert leidinggevenden bij het opstellen en uitvoeren van opleidings(jaar)plannen en begeleidt en stuurt projectmatig opleidingsprogramma’s aan. Je fungeert als intermediair tussen interne stakeholders en leveranciers om het beste uit de mensen te halen en de organisatie klaar te maken voor de toekomst.

Bedrijf

Alewijnse, een technisch dienstverlener met een omzet van ruim € 100 miljoen, ontwerpt, produceert, levert, installeert en integreert al bijna 130 jaar elektrische en automatiseringsoplossingen en radionavigatiesystemen (totaaloplossingen) aan boord van diverse soorten schepen, wereldwijd. voornamelijk voor de maritieme sector.

Alewijnse heeft circa 950 medewerkers in dienst en bezit een wereldwijd netwerk van vestigingen, vertegenwoordigingen of strategische allianties om haar klanten van dienst te kunnen zijn.

De organisatie is onlangs overgegaan in andere handen waardoor er nu stevig aan de weg wordt getimmerd om de organisatie naar een hoger plan te brengen waarbij de basis stevig op orde gebracht wordt.

Aanbod

Je gaat werken bij een organisatie die inmiddels 130 jaar bestaat en die, mede door de nieuwe eigenaar, op dit moment sterk aan het ontwikkelen en verder professionaliseren is. Een vaste baan voor 40 uur per week bij Alewijnse betekent dat je zult 2-3 dagen per week in Nijmegen werkzaam zal zijn en de overige 1-2 dagen in omgeving Rotterdam (huidige locatie Krimpen a/d IJssel).

Profiel

Je hebt een afgeronde relevante wo-opleiding en ruime ervaring in een vergelijkbare L&D-functie binnen een technische organisatie. Je hebt een duidelijke visie op L&D en hebt kennis van de laatste learning trends. Sterke communicatieve en adviesvaardigheden, innovatief, pragmatisch en zelfstandig. Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal. Woonachtig centraal tussen Rotterdam en Nijmegen.

Doorsturen