Interim Arbeids & Organisatiekundigen

Doorsturen
 
  • Aanbod in overleg
  • Functiegroep Quality & Safety, Consultancy, Manufacturing
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer 9199200
  • Locatie Noord-Holland
  • Contract Detachering via YER, Interim / ZZP
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Voor een vooraanstaande multinational te Amsterdam (branche productie/logistiek) zoeken wij een Interim Arbeid en Organisatie (A&O) Deskundige voor een opdracht van circa 1 jaar.

Functie

Als Safety Consultant met als specialisatie Arbeid en Organisatie (A&O) deskundigheid ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van en adviseren over de A&O aspecten van het veiligheidsbeleid en de veiligheidsdoelstellingen. Je treedt daarbij op als gesprekspartner voor specifieke (A&O) veiligheidsvraagstukken voor onze klant. Je initieert beleidsvoorstellen ten behoeve van de onze klant en stelt indicatoren vast om de voor het beleid en de strategie relevante veiligheidsprestaties te laten meten en bewaken.

Als Safety Consultant draag je daarbij, vanuit je specialisatie op het gebied van arbeid en organisatie, als kerndeskundige de verantwoordelijkheid voor de specifieke A&O risicoprofielen, de kwantificering van risico’s en de relatie tussen het risicoprofiel en de balans tussen productie en protectie. Je adviseert over geschikte beheersmaatregelen ten aanzien van geanalyseerde A&O gerelateerde risico’s zoals bijvoorbeeld de aanpak van Psycho sociale arbeidsbelasting.

Je bent de interface tussen lijnorganisatie(s) en externe stakeholders op het gebied van wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen. Als adviseur en interface zorg je er voor dat de juiste personen in overleggen aanwezig zijn en benodigde innovaties kunnen plaatsvinden.
Tot slot fungeer je als kenniscentrum op het gebied van A&O en vertegenwoordig je onze klant op dit terrein in relevante (inter)nationale overleggen.

Dit alles doe je onder supervisie en begeleiding van de intern coordinator. Daarnaast heb je direct contact en overleg met de tactisch preventiemedewerker van het betreffende bedrijfsonderdeel en ben je in staat de medewerkers te betrekken en/of in te zetten.

De belangrijkste competenties:
• Organisatie bewustzijn
• Initiatief
• Verzamelen van informatie
• Plannen en organiseren
• Samenwerken

Bedrijf

Een vooraanstaande multinational te Amsterdam (branche productie/logistiek).

Aanbod

Een interimopdracht bij een vooraanstaande innovatieve werkgever (branch productie/logistiek) van minimaal 24-40 uur per week gedurende een jaar, optie op verlenging

Profiel

Een (gecertificeerde) Arbeids & organisatiekundigen met passie voor het vakgebied, die gewend is om in een complexe organisatiestructuur de weg te vinden. Een bedreven en pro-actieve professional met sterke adviesvaardigheden. Iemand met een frisse blik op het eigen vakgebied en een helicopterview op belasting en belastbaarheid. Je hebt een relevante HBO of WO-opleiding afgerond en hebt sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Je bent analytisch en kunt snel nieuwe informatie verwerken

Doorsturen