Interim Hoger Veiligheidskundige

Doorsturen
 
  • Aanbod in overleg
  • Functiegroep Logistics, Quality & Safety, Human Resource & Recruitment
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer 9199000
  • Locatie Noord-Holland
  • Contract Detachering via YER, Interim / ZZP
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Voor een vooraanstaande multinational te Amsterdam (branche productie/logistiek) zoeken wij een Interim Hoger Veiligheidskundige voor een opdracht van circa 1 jaar.

Functie

Je ondersteunt bij het implementeren van het organisatie beleid op het gebied van veiligheidsgerelateerde risicofactoren – mens, techniek en organisatie - met als doel het bevorderen van de veiligheid en gezondheid voor medewerkers en het beheersen van het arbeidsrisico ten gevolge van deze belasting, zodat werk gerelateerd verzuim en ongevallen worden voorkomen.
Dit doe je als veiligheidskundige door de kwantificering van risico’s op het gebied van veiligheidsgerelateerde risicofactoren bij 1 of meerdere bedrijfsonderdelen. Het gaat bijvoorbeeld om arbeidsmiddelen, verkeersveiligheid, V&G bouwproces en bedrijfshulpverlening. Je brengt zowel algemeen als verdiepend deze kwantificering in kaart.

Bedrijf

Een vooraanstaande multinational te Amsterdam (branche productie/logistiek).

Aanbod

Een interimopdracht bij een vooraanstaande innovatieve werkgever (branch productie/logistiek) van 24-40 uur per week gedurende een jaar, optie op verlenging

Profiel

hbo- of universitaire opleiding Veiligheidskunde
Je bent net afgestudeerd of hebt de HBO diploma VK met werkervaring tussen de 1-8 jaar binnen een productie omgeving. Het belangrijkste is je persoonlijkheid, je drive en resultaatgerichtheid. je hoeft niet perse gecertificeerd te zijn.

Doorsturen