Salesforce Consultant

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende ontwikkelmogelijkheden
 • Functiegroep IT
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9182800
 • Locatie Amsterdam
 • Contract In dienst van YER
 • Branche Consultancy & HR

Over deze vacature

Heb jij een aantal jaar ervaring binnen recruitment en heb je altijd al de drive om recruitment slimmer te doen met de meest innovatieve technologie? Kun jij de behoefte van de business vertalen naar functioneel designs én naar werkende en commercieel interessante oplossingen in Salesforce? Wil jij je bijdrage leveren aan het implementeren en doorontwikkelen van onze CRM-omgeving? Zoek je een omgeving waar je de vrijheid hebt om je werk zelf in te richten en waar verantwoordelijkheid nemen vanzelfsprekend is? Reageer dan nu op deze vacature van Salesforce Consultant!

Functie

Als Salesforce Consultant ontwerp je applicatie designs welke aansluiten op de wensen vanuit de business. Je spart met verschillende interne klanten (management, consultants, finance, marketing) over de requirements. In samenwerking met een externe partner (technische Salesforce consultant) realiseer je de designs in de vorm van de optimale configuratie in onze Salesforce omgeving. Werkzaamheden zijn onder andere business analyse, design en functionele applicatie werkzaamheden; je vertaalt werkprocessen rondom marketing-, sales- en financiële processen naar Salesforce functionaliteiten.

Bedrijf

YER is de organisatie van en voor professionals. YER is sinds 1987 actief en uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler binnen de arbeidsbemiddeling op hbo- en wo-niveau, voor zowel tijdelijke als vaste invulling. Sinds 1999 is YER marktleider in Nederland. Met 9 kantoren in Nederland zijn wij landelijk sterk vertegenwoordigd.

Werken bij YER is kiezen voor ondernemerschap met veel eigen verantwoordelijkheid, persoonlijke groei en ontwikkeling. Je komt in dienst bij YER en gaat aan de slag op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Aanbod

In deze rol krijg je, door middel van cursussen en trainingen, de kans jezelf te ontwikkelen tot een intern Salesforce Consultant. Mooie stap als je niet 100% op je plek zit in een recruitment rol, maar waarbij je je kennis van recruitment processen wel goed kan gebruiken! Je hoeft absoluut geen techneut te zijn om een succesvol Salesforce consultant te worden. Je moet vooral analytisch zijn aangelegd, de drive hebben om de vraag achter de vraag van de business te achterhalen en sterk in de communicatie zijn.

Maar nog veel belangrijker is dat je onderdeel wordt van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke 'Yeriaan' met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. Door deze gedrevenheid groeit YER enorm hard en zijn er voldoende business uitdagingen om je als Salesforce Consultant te onderscheiden als business partner en waarde toe te voegen.

Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega's beter te leren kennen. Elke vrijdagmiddag is er een borrel in onze eigen beruchte bruine kroeg in Amsterdam.

Profiel

Jij zet jouw kennis, organisatietalent en servicegerichte instelling graag in voor mooie commerciële doelen en denkt vooral vanuit het perspectief van de klant. Jouw enthousiasme voor werken op het snijvlak van IT en recruitment zien we terug in de sterke, haalbare concepten die jij weet uit te denken. Je weet deze concepten bovendien op een proactieve manier intern te ‘verkopen’. Verder heb je:

 • Afgeronde hbo/wo-studie, bij voorkeur in de richting van commerciële economie/business/marketing/informatica
 • 2-4 jaar ervaring in recruitment
 • Affiniteit met cloud platform technologie zoals Salesforce
 • Ervaring met Salesforce is een pre, maar geen zorgen als je dit niet hebt, want dit leren we je graag!
 • Bereidheid om je te ontwikkelen als intern Salesforce Consultant; de Salesforce Administrator certificering maakt onderdeel uit van je onboarding traject
 • Communicatief vaardig
 • Analytisch en kwantitatief met oog voor detail
 • Probleemoplossend
 • Flexibiliteit en het vermogen je snel aan te passen aan veranderende plannen en nieuwe omgevingen
Doorsturen