Directiesecretaresse

Doorsturen
 
  • Aanbod € 35.000 - € 50.000
  • Functiegroep Support
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer 9172100
  • Locatie Noord-Brabant
  • Contract Detachering via YER
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij opzoek naar een Directiesecretaresse.

Functie

Als directiesecretaresse ondersteun je de Assistant Chief Engineer en zijn afdeling van ca. 100 hoogopgeleide ingenieurs, door het zelfstandig uitvoeren van administratieve, ondersteunende en organisatorische taken. Hierbij voer je uiteenlopende werkzaamheden uit zoals agendabeheer, gegevensverwerking en archivering. Aangezien er veelvuldig gereisd wordt, is het aanvragen van zakenreizen via een geautomatiseerd systeem inclusief de bijbehorende documenten en het afhandelen van declaraties een veel voorkomende taak.

Je werkt in een team secretaresses waarbij je de ondersteunende activiteiten voor elkaars afdeling en Manager kunt waarnemen.

Bedrijf

De opdrachtgever is een grote internationale organisatie gevestigd in Eindhoven. De afdeling die je gaat ondersteunen is verantwoordelijk voor de definitie van nieuwe productprojecten en voor toekomstige technologie.

Aanbod

Een detacherings contract via YER met als uitgangspunt voor het lange termijn. In de toekomst is er mogelijk zicht op een vaste aanstelling bij de opdrachtgever. Passende arbeidsvoorwaarden en intensieve begeleiding vanuit YER.

Profiel

Voor deze functie komen we graag in contact met kandidaten met een relevante opleiding op MBO+ niveau en relevante werkervaring. Je bent representatief en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
Vanwege het internationale karakter van de functie beheers je, behalve het Nederlands, ook de Engelse taal. Je bent bedreven in het werken met IT-systemen zoals Outlook, Word en Excel en je kunt overweg met PowerPoint. Je bent nauwkeurig en weet op een correcte wijze om te gaan met organisatiegevoelige of vertrouwelijke informatie. Je bent in staat om in een hectische omgeving zelfstandig te werken.
Je kunt goed inspelen op de onderlinge verhoudingen binnen de organisatie en bent daarbij proactief, secuur, efficiënt en effectief. Je ziet snel verbanden en blijft de controle behouden op agenda en planning van je Manager. Het betreft een baan voor 4 dagen per week (maandag en woensdag, andere 2 dagen in overleg)

Doorsturen