Contractbeheerder Heijmans Utiliteit Leiden

Doorsturen
 
 • Aanbod Tot € 70.000
 • Functiegroep Procurement
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9163100
 • Locatie Leiden
 • Contract Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Ben jij op zoek naar een baan met vrijheid, verantwoordelijkheid, een sterke doorgroeimogelijkheid én heb je al ervaring als contractbeheerder? Dan ben je bij Heijmans Utiliteit in Leiden precies op je plek!

Functie

Als contractbeheerder bij Heijmans kom je te werken binnen de servicevestiging Leiden van Heijmans Utiliteit. Je collega’s werken dagelijks aan uitdagende serviceprojecten bij hen in de regio. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het coördineren van werkzaamheden ten behoeve van de beheer- en onderhoudscontracten. In dit specifieke geval gaat het om het beheer en onderhoudscontract van Europol Den-Haag. Jij bent hét aanspreekpunt voor deze klant. Je bouwt een goede relatie met hen op, bent een gedegen sparringpartner en staat altijd klaar met een passend advies. Commerciële kansen verlies je hierbij niet uit het oog. Je hebt in deze functie een financiële verantwoordelijkheid. Uiteraard zorg je voor een goede projectadministratie en het aanleveren van juiste begrotingen en rapportages.

Je geeft operationeel leiding aan de werkvoorbereiding en de buitendienstmedewerkers en je rapporteert aan de klantmanager. Samen met je team bouw je een goede band op met je opdrachtgever en streef je ernaar om een goed resultaat neer zetten. Bij Heijmans vinden ze de ontwikkeling van medewerkers belangrijk en daarom vragen zij om actief bij te dragen aan de ontwikkeling en beoordeling van je team. Binnen deze functie is er, bij goed functioneren, de optie om door te groeien tot klantmanager.

Bedrijf

Je werkt in deze functie bij Heijmans Utiliteit, vestiging Leiden. Dit is een vestiging met circa 150 medewerkers. Zij werken samen aan uitdagende serviceprojecten binnen de utiliteit. Je team bestaat uit een aantal enthousiaste installatiecollegae, aangevuld met bouwtechnici die in een gezonde mix van jong talent en senior deskundigheid samenwerken om de projecten tot een succes te maken. Projecten worden zowel in opdracht van derden als in eigen projectontwikkeling gerealiseerd.

Aanbod

Als contractbeheerder gedetacheerd worden door YER betekent dat je in dienst treedt bij YER. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van YER begeleid. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed te noemen. We kijken goed naar jouw situatie en passen maatwerk toe in het bepalen van jouw carrière en de daarbij horende arbeidsvoorwaarden.

Na de detacheringsperiode van 1 jaar heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij Heijmans.

Profiel

In alles wat je doet staat de klantrelatie centraal, je motiveert jezelf en je team om samen tot een goed resultaat te komen. Je durft open en eerlijk te zijn over eventuele fouten zodat we hiervan samen kunnen leren en we continu kunnen verbeteren. Belangrijke competenties in de functie zijn overtuigingskracht, een verantwoordelijkheidsgevoel en een goed organiserend vermogen.

 • Je beschikt over minimaal een hbo-diploma in de richting van elektrotechniek of installatietechniek
 • Je Engels in zowel woord als geschrift is op hoog niveau
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je hebt ervaring met het beheren van onderhoudscontracten
 • Je hebt affiniteit met het werken in de utiliteitsmarkt
 • Je hebt van nature de drive om op zoek te gaan naar kansen en weet daarmee de klant te adviseren
Doorsturen