Projectleider Werktuigbouwkunde - Grote Projecten - Randstad

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Bouwkunde en Civiele Techniek
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9123900
 • Locatie Rotterdam
 • Contract Via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Voor Heijmans, is YER op zoek naar een Projectleider Werktuigbouwkunde.

Functie

Als Projectleider W binnen Heijmans Bouw & Techniek ligt jouw uitdaging in het optimaal realiseren van onze grote integrale en multidisciplinaire projecten waar jij verantwoordelijk voor bent. In samenwerking met je team ben je verantwoordelijk voor de planning, materieel- en materiaalvoorziening voor één of meerdere projecten en streef je continu naar een hoge klanttevredenheid. Je optimaliseert het uitvoeringsproces en bent iedere keer weer op zoek naar verbeteringspotentieel. Binnen deze afwisselende functie ben je financieel verantwoordelijk voor jouw project en draag je mede zorg voor de persoonlijke ontwikkeling van je teamleden. Ook ben jij het ‘gezicht’ van Heijmans en ga je in gesprek met opdrachtgevers, bouwpartners, adviseurs en leveranciers.

Bedrijf

Heijmans Bouw & Techniek is een onderdeel van Heijmans, een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek en infra combineert. Door te sturen op kwaliteitsverbetering, integrale projecten, duurzaamheid en winstgevendheid realiseert ze toegevoegde waarde voor haar klanten.

Je werkt in deze functie op één van de projectlocaties met name binnen de Randstad. Voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn het Nationaal Militair Museum in Soesterberg en het Timmerhuis in Rotterdam. Actuele projecten zijn de Rechtbank (NACH) en EMA in Amsterdam en Hart van Zuid in Rotterdam.

Aanbod

Werken bij Heijmans betekent dat je mee kunt bouwen aan de ruimtelijke inrichting van Nederland. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer: ze werken aan mooie projecten en complexe uitdagingen. Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied. Daarbij zijn allerlei loopbaanopties en carrièrepaden mogelijk. Ze ondersteunt en stimuleert haar medewerkers onder meer via de Heijmans Academie en door de samenwerking met technische universiteiten. Daarnaast heeft ze aandacht voor jouw persoonlijke drijfveren en een goede werk-privébalans.

Profiel

In alles wat je doet staat het resultaat centraal, je motiveert jezelf en je team om samen tot een goed resultaat te komen. Je durft open en eerlijk te zijn over eventuele fouten zodat we hiervan samen kunnen leren en we continu kunnen verbeteren. Je hebt, voelt en neemt je verantwoordelijkheid voor je taken, werkzaamheden én je team.

 • Je beschikt over een hbo- of universitair diploma, richting Werktuigbouwkunde met minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring binnen de bouwbranche;
 • Je hebt affiniteit met werken in de utiliteitsmarkt (bouw, techniek, facility management);
 • Je kunt contractuele voorwaarden vertalen naar praktisch passende dienstverlening voor je klant en opdrachtgever. Hierbij ben je initiatiefrijk en staat de klantvraag en kwaliteit voor jou voorop;
 • Gezien de standplaats van de projecten woon je bij voorkeur in de Randstad of het midden van het land.
Doorsturen