Interim Ergonoom

Doorsturen
 
  • Aanbod in overleg
  • Functiegroep Human Resource & Recruitment
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer 9145100
  • Locatie Amsterdam
  • Contract Detachering via YER, Interim / ZZP
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Voor een vooraanstaande multinational te Amsterdam (branche productie/logistiek) zoeken wij 3 Interim Egonomen voor een opdracht van circa 1 jaar. Start is in onderling overleg.

Functie

Als Ergonoom zul je naast de gebruikelijke onderwerpen, ergonomie en fysieke belasting, ook veel je aandacht richten op, voor deze organisatie, het zeer belangrijke thema veiligheid. Net als ergonomische maatregelen, worden veiligheidsmaatregelen ook niet altijd (goed) uitgevoerd. Je onderzoekt, middels veiligheidsrondes, onveilige situaties om deze met medewerkers te (laten) bespreken en te kijken naar adequate oplossingen. Het doel is om de bewustwording te verbeteren daar waar deze nog niet optimaal is ten aanzien van gezond en veilig werken, maar ook wat betreft het aanpakken van knelpunten. Essentieel voor dit succes is volgens de betrokkenheid van en het draagvlak bij alle partijen: hoger management, direct leidinggevenden, arboadviseurs en communicatiemedewerkers. De organisatie laat hiermee aan de werknemers zien dat zij veiligheid en het terugdringen van fysieke belasting serieus

neemt en dat de input van werknemers hiervoor van groot belang is.

Bedrijf

Een multinational die zich begeeft op het gebied van logistieke dienstverlening, productie- en technische omgeving.

Aanbod

  • Een tijdelijke opdracht van circa 1 jaar voor 32-40 uur per week bij een vooraanstaande werkgever
  • Zowel detachering alsook ZZP is bespreekbaar

Profiel

Je bent enthousiast en goed in staat om signalen op te vangen in een bedrijf. Je bent communicatief sterk en overtuigend in communicatie op alle niveaus. Je bent sterk in het analyseren, overtuigend en oplossingsgericht. Klantgerichtheid is voor jou erg belangrijk en je bent in staat om flexibel te zijn als de situatie dat vraagt van je. Zelfstandigheid in werken maar ook in samenwerking met andere professionals is voor jou de normaalste zaak van de wereld en je past je daarin goed aan.

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij verwachten van jou een afgeronde hbo- of universitaire opleiding (Bedrijfsfysiotherapie of Bewegingswetenschappen) aangevuld met Human Factors ergonomie opleiding bijv. pdbo-ergonomie of vergelijkbare opleiding. Bij voorkeur ben je in bezit van een Eur. Erg registratie. Voor deze functie verwachten we ruime ervaring in een consultancyfunctie en vaardigheden op het gebied van ergonomie advies- en ontwerpprojecten. Je zult begrijpen dat ervaring in projectmanagement nodig is voor de functie.

Doorsturen