Ambulant Jeugdprofessional

Doorsturen
 
 • Aanbod € 35.000 - € 50.000
 • Functiegroep Public
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer 9128600
 • Locatie Noord-Holland
 • Contract Detachering via YER, Interim / ZZP
 • Branche Government & Legal

Over deze vacature

Ben jij die professionele en ervaren jeugdhulpverlener met een doortastende persoonlijkheid? Ben jij enthousiast en kom jij met creatieve oplossingen? Ben jij relationeel lenig, kan je moeiteloos switchen in allerlei rollen en doelgroepen, en heb je daar plezier in? Ben jij een autisme expert of gewend daadkrachtig regie te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Voor het jeugdteam ben ik op zoek naar een ervaren jeugdprofessional. Het jeugdteam bestaat uit een verzameling van professionals op het gebied van jeugd uit diverse organisaties. Denk dan aan: MEE, JBRA, Spirit, Lijn5, Odion, Lucertis, Opvoedpoli/Care-Express. Zij verlenen alleen of samen met teamleden alle hulp die nodig is in een gezin. Hulp varieert van diagnostiek, therapie, training, coaching of intensieve hulp waarbij altijd gekeken wordt naar de krachten van een gezin en wie uit het eigen netwerk het gezin daarnaast kan ondersteunen. Hulp kan kort of juist heel lang zijn, en varieert van relatief licht naar multiproblem en alles daar weer tussenin. Ook het doen van veiligheidsinschattingen en het uitvoeren van drang is een taak. Je hebt een taak in het bespreken en positief kritisch volgen van de uitgevoerde zorg bij Specialistische Hulp.

Je bent casusregisseur of je hebt een procesregierol in het volgen van gezinnen. Werken in het jeugdteam betekent dat je plezier moet hebben om verschillende posities en rollen in te nemen op een breed terrein. Je werkt veel samen met anderen, maar draagt ook een stevige verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld over de veiligheid van gezinnen.

Als we jou moeten typeren dat zou dat als een vakvolwassen professional zijn. Je bent goed met diverse typen gezinnen, goed georganiseerd, zelfstandig, cultuursensitief en je hebt een groot adaptievermogen en je bent van nature opgewekt en hebt humor. Je ziet er niet tegenop om ook beschikkingen af te geven of andere administratieve klussen of de veiligheid in gezinnen te bespreken en onconventionele oplossingen te bedenken en uit te voeren. Daar tussen schakelen gaat je goed af.

Bedrijf

Het is onze kracht om ruimte te bieden, ideeën tot bloei te laten komen en allerlei samenwerkingen aan te gaan. Binnen onze organisatie zorgen zelfsturende teams en collega’s voor verbindingen om jongeren en gezinnen verder te helpen. We zetten ons met hart en ziel in om jongens en meisjes veilig en liefdevol te laten opgroeien zodat zij meetellen, kansen krijgen en zichzelf ontwikkelen en ontplooien. We verplaatsen ons in kinderen en gezinnen zodat we kunnen doen wat voor hen nodig is. De dromen en ambities van hoe zij in het leven willen staan en de vraag die zij op basis daarvan hebben: dát vormt het vertrekpunt van ons handelen. Onze hulp is daardoor divers en altijd op maat. De basis van onze werkwijze bestaat uit veerkrachtige professionals die een liefdevolle relatie, perspectief en ruimte voor ontwikkeling bieden aan jongeren en gezinnen.

Als Ambulant Jeugdhulpverlener werk je in een team. Jouw enthousiasme, lef, betrokkenheid, creativiteit, zelf startende vermogen en doortastendheid voegen veel toe aan deze omgeving.

Wie zijn wij: Het Jeugdteam is een team waar het heel prettig werken is. We hebben een open en veilige sfeer, veel humor en brede range aan deskundigheden in het team. Reflectie hebben en dat toepassen, vinden we een belangrijke eigenschap. Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij ons te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: innovatief, ondernemerschap, zelfsturing, betrokkenheid, vertrouwen en samenwerken.

Aanbod

 • Contract en salaris in schaal 9 van minimaal € 2503,71 en maximaal € 3739.00 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur;
 • Een contract voor de functie ambulant jeugdhulpverlener met de duur van de vervanging;
 • Teamvergaderingen en casuïstiekbespreking en intervisie;
 • Trainingen via het YER-kenniscentrum;
 • Kans om jezelf te ontwikkelen binnen het team.

Profiel

Dit breng jij voor de vacature Ambulant Jeugdhulpverlener mee:

 • Afgeronde HBO-opleiding en SKJ registratie;
 • Minimaal 5 jaar ambulante ervaring binnen de jeugdhulpverlening;
 • Je hebt een pioniers instelling;
 • Je bent een alleskunner, je kunt generalistisch werken en je bent ondernemend;
 • In bezit van een rijbewijs en auto om snel van de ene naar de andere plek te kunnen rijden.
Doorsturen