Teamleader Assembly

Doorsturen
 
  • Aanbod Tot € 50.000
  • Functiegroep General Management, Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 9137800
  • Locatie Eindhoven
  • Contract Detachering via YER
  • Branche High Tech

Over deze vacature

Voor Frencken Mechatronics (Eindhoven) zoekt YER een Teamleader Assembly, die zich gaat richten op verbeterprocessen, die het productieproces overziet en keuzes kan maken. Wil je een team van 10-15 collega’s in de hightech assemblage aansturen?

Functie

Als Teamleader Assembly stuur je, op coachende wijze, een team van 10 à 15 vakvolwassen mechatronica monteurs aan, cleanroom of non-cleanroom. Samen met de planner ben je verantwoordelijk voor de productievoortgang van je afdeling.

Je ziet toe op de verhouding VC/NC-uren en minimale uitval (TR-uren) en stemt de werkzaamheden, planning en aanwezigheid van voldoende Mechatronica Monteurs af op de forecast. Frencken faciliteert in de opleiding, de behoefte vanuit jouw team leg je vast in een Skillmatrix.

Je zorgt voor een goede professionele sfeer op de afdelingen (LEAN uitstraling, discipline op de werkvloer) en ziet toe op de kwaliteit van te leveren producten.

Als Teamleader Assembly ben je tevens verantwoordelijk voor de verdere optimalisatie van het productieproces. Je controleert of er volgens procedures, instructies en templates wordt gewerkt, signaleert verbeteringen en implementeert deze i.o.m. de Production Engineer.

Je werkt hiernaast ook 50% mee in de productie.

Bedrijf

Frencken Mechatronics (Eindhoven) houdt zich bezig met de assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. De hoogwaardige fijnmechanische onderdelen, machine-assemblages en vacuümsystemen worden in cleanroom als non-cleanroom omgeving geassembleerd. Als dienstverlener realiseert Frencken Mechatronics ook hoogwaardige precisie componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de hightech industrie. Bij Frencken Engineering worden deze producten ontwikkeld, in veel gevallen op basis van een klantenspecificatie.

Aanbod

Behoorlijk wat! Je gaat werken aan fascinerende, uitdagende hightech projecten binnen een team collega’s die net zo gepassioneerd over techniek zijn als jijzelf. Die passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Profiel

  • Minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding Mechatronica of WTB;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie in de hightech branche.
Doorsturen