Projectleider Meet- en regeltechniek

Doorsturen
 
 • Aanbod Tot € 70.000
 • Functiegroep Energie
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9120900
 • Locatie Rotterdam
 • Contract Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Als Projectleider Meet- en Regeltechniek ligt jouw uitdaging in het optimaal realiseren van de grote integrale utiliteit projecten, waar jij verantwoordelijk voor bent.

Functie

Je streeft continu naar een hoge klanttevredenheid. In samenwerking met het projectteam ben je verantwoordelijk voor de planning en materiaalvoorziening voor één of meerdere projecten. Je optimaliseert de engineering van het deel Meet- en Regeltechniek, stuurt mee in het uitvoeringsproces en bent iedere keer weer op zoek naar verbeteringspotentieel. Je assisteert en werkt samen met de collega’s van onze servicevestiging in Rotterdam. Binnen deze afwisselende functie ben je voor het deel Meet- en Regeltechniek technisch en financieel verantwoordelijk voor jouw projecten.

Je werkt in deze functie bij Heijmans Utiliteit BV, afdeling Ontwerp & Engineering (O&E). Bij deze centrale landelijke afdeling zijn circa 150 mensen actief in het ontwikkelen van hoogwaardige utilitaire gebouwen in de marktsegmenten gezondheidszorg, (semi)overheid, datacenters, commercieel vastgoed en hightech clean industrie. O&E streeft in toenemende mate naar professionalisering door specialisatie. Je standplaats is Rotterdam.

Bedrijf

Heijmans Utiliteit is een onderdeel van Heijmans, een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek en infra combineert. Door te sturen op kwaliteitsverbetering, integrale projecten, duurzaamheid en winstgevendheid realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Actuele projecten zijn de Rechtbank (NACH) in Amsterdam, EMA in Amsterdam en Hart van Zuid in Rotterdam. In het artikel Balans door actief beheer lees je hoe we als Heijmans invulling geven aan het klimaatvraagstuk in het Nationaal Militair Museum.

Aanbod

Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving, waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied. De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn bij ons vanzelfsprekend goed geregeld. We ondersteunen en stimuleren onze medewerkers daarnaast onder meer via de Heijmans Academie. Een prima honorering vinden we passen bij onze hoge waardering voor vakmanschap. Initiatief en zelfstandigheid belonen we met veel vrijheid en mogelijkheid voor persoonlijke groei.

Profiel

In alles wat je doet staat het resultaat centraal, je motiveert jezelf en je team om samen tot een goed resultaat te komen. Je durft open en eerlijk te zijn over eventuele fouten zodat we hiervan samen kunnen leren en we continu kunnen verbeteren. Je hebt, voelt en neemt je verantwoordelijkheid voor je taken, werkzaamheden én je team.

 • Je beschikt over een afgeronde technische opleiding bijvoorbeeld MIT of HIT met een HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van calculatie van gebouwautomatisering
 • Door je ervaring straal je senioriteit uit, ga je zelfstandig aan de slag en heb je het vermogen om op hoofdlijnen te acteren en (bij) te sturen
 • Je kunt contractuele voorwaarden vertalen naar praktisch passende dienstverlening voor je klant/opdrachtgever. Hierbij ben je creatief, proactief en staan de klantvraag en kwaliteit voor jou voorop
 • Vanuit je passie voor het vak ben je in staat om je collega’s op de locatie Rotterdam te coachen, inspireren en te ondersteunen op het gebied van gebouwautomatisering
 • Je bent praktisch en pragmatisch ingesteld
 • Tenslotte ben je communicatief sterk (ook op schrift) en alert op nieuwe ontwikkelingen in de markt

Gezien de standplaats van onze projecten woon je bij voorkeur in de driehoek Rosmalen-Amsterdam-Rotterdam.

Doorsturen