Uitvoeringsmanager Elektrotechniek Grote Projecten

Doorsturen
 
 • Aanbod € 50.000 - € 60.000
 • Functiegroep Energie
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9068100
 • Locatie Amsterdam
 • Contract Via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

De bouwplaats is dé plek waar vakmensen hun werk doen. Efficiënt, geordend en veilig. En met oog voor tijd, kosten en kwaliteit. Zoiets regel je als Hoofduitvoerder niet alleen vanachter je bureau. Je bent zelf op de bouwplaats aanwezig, ziet wat er goed en fout gaat en grijpt in waar nodig. Daarom zoekt Heijmans Utiliteit grote projecten een hoofduitvoerder elektrotechniek met hart voor de uitvoering.

Functie

Als hoofduitvoerder bij Heijmans ben je in deze functie (eind)verantwoordelijk voor de realisatie van jouw (deel)project. Je geeft operationeel leiding aan (hoofd)uitvoerders en (indirect) aan bouwplaats medewerkers. Je bent eindverantwoordelijk voor de inzet en kwaliteit van mensen, middelen en werkzaamheden van onderaannemers. Je bepaalt mede de opzet en inrichting van een efficiënte bouwplaats organisatie. Je signaleert eventueel noodzakelijke aanpassingen aan de uitvoeringstechnieken en werkmethoden en zorgt ervoor dat deze gerealiseerd worden.

Samen met de projectleider ben je verantwoordelijk voor een doelmatige projectplanning en -organisatie. Veiligheid staat bij jou voorop en bij onveilige situaties, schades of afwijkingen, beslis jij welke acties nodig zijn en of het werk moet worden stilgelegd en rapporteer je aan de leidinggevende. Bovendien onderhoud je een effectief netwerk met relaties, (potentiële) opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers, omwonenden en partners.

Bedrijf

Heijmans Bouw & Techniek is een onderdeel van Heijmans, een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek en infra combineert. Door te sturen op kwaliteitsverbetering, integrale projecten, duurzaamheid en winstgevendheid realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten.

Je werkt in deze functie op een van onze integrale projectlocaties met name binnen de Randstad. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Rechtbank Amsterdam, EMA Amsterdam en Hart van Zuid in Rotterdam.

Aanbod

Werken bij Heijmans betekent dat je mee kunt bouwen aan de ruimtelijke inrichting van Nederland. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer: we werken aan mooie projecten en complexe uitdagingen. Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied. Daarbij zijn allerlei loopbaanopties en carrièrepaden mogelijk. We ondersteunen en stimuleren onze medewerkers onder meer via de Heijmans Academie en samenwerking met technische universiteiten. Daarnaast hebben we aandacht voor jouw persoonlijke drijfveren en een goede werk-privébalans.

Profiel

 • Je bent een echte verbinder en teamspeler met sterk ontwikkelde management- en communicatieve vaardigheden
 • Je stimuleert vernieuwingen en hebt een helicopterview over de projecten en processen
 • Medewerkers motiveer je en coach je om de best mogelijke prestaties uit zichzelf te halen
 • Behalve een opleiding op elektrotechnisch gebied, heb je op zijn minst 5 jaar relevante werkervaring met grootschalige integrale projecten.
 • Je bent thuis op het gebied van diverse bouwmethodieken en vindt het leuk om samen met jouw team te werken aan vernieuwing om met elkaar beter te worden.
Doorsturen