Calculator Elektrotechniek

Doorsturen
 
 • Aanbod € 50.000 - € 60.000
 • Functiegroep Bouwkunde en Civiele Techniek
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9062600
 • Locatie Rosmalen
 • Contract Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Als Calculator E bij werk je nauw samen met de tendermanager en je collega-calculatoren W en Bouw aan het vaststellen van een concurrerende kostprijs voor onderhoudsprojecten. Die onderscheiden zich door hun technische complexiteit, specifieke organisatiemodellen en hoge mate van financiële en/of juridische risico's. Het biedt je de kans om je eigen expertise en inzichten ten volle te benutten en daarbij ook strategische keuzes te maken.

Functie

Heijmans stimuleert 'out of the box' denken: er is veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng, als dat leidt tot slimme oplossingen om het onderhoud van een complex gebouw efficiënter en beter beheersbaar te maken, of de financiële of contractuele risico's te beperken.

Bedrijf

Je werkt in deze functie bij het Bedrijfsbureau Beheer & Exploitatie van Heijmans Bouw & Techniek in Rosmalen. Heijmans Bouw & Techniek richt zich op het realiseren van hoogwaardige utilitaire projecten in de marktsegmenten gezondheidszorg, (semi)overheid, commercieel vastgoed en hightech clean industrie. De activiteiten omvatten zowel nieuwbouw en verbouw (renovatie) als service, beheer en onderhoud. Daarbij kan het gaan om zeer uiteenlopende opdrachtgevers: van luchthavens tot universiteitscampussen en van ziekenhuizen tot datacenters. De disciplines bouwkunde en installatietechniek worden daarin integraal gecombineerd.

Binnen het Bedrijfsbureau heerst een dynamische en informele sfeer. Je komt terecht in een bevlogen en hecht team, een gevarieerde mix van jong talent en ervaren professionals, waarin alle disciplines goed vertegenwoordigd zijn. Samen werken we aan het managen en beheren van landelijke complexe beheer- en onderhoudscontracten en het ondersteunen van regionale Heijmans-kantoren op dit gebied.

Aanbod

Werken bij Heijmans betekent dat je mee kunt bouwen aan de ruimtelijke inrichting van Nederland. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer: we werken aan mooie projecten en complexe uitdagingen. Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied. Daarbij zijn allerlei loopbaanopties en carrièrepaden mogelijk. We ondersteunen en stimuleren onze medewerkers onder meer via de Heijmans Academie en samenwerking met technische universiteiten. Daarnaast hebben we aandacht voor jouw persoonlijke drijfveren en een goede werk-privébalans.

Profiel

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO-opleiding op het gebied van Elektrotechniek en een diploma VCA-VOL
 • Je hebt minstens vijf jaar ervaring in de functie als calculator E, bij voorkeur met grote onderhoudscontracten.
 • Je hebt affiniteit met werken in de geïntegreerde utiliteitsmarkt (bouw, techniek, facility management).
 • Je hebt de ambitie om te groeien op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak.
 • Je beschikt over een cijfermatig en technisch inzicht, een goed analytisch denkvermogen en goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Commercie, flexibiliteit en klantgerichtheid staan bij jou hoog bij je in het vaandel.

Doorsturen